Det är inte lätt när det är svårt……

Jag kämpar fortfarande med mig själv och mitt mående, har samtal, tar promenader och försöker lyfta mig själv. Stundtals går det super bra medan andra stunder inte något hjälper. Jag är stark jag vet det och jag är en grym människa på att både ge energi, vara glad och sprudla positivitet. Jag måste bara hitta tillbaka dit! Det kan ta tid upptäcker mitt rastlösa och frustrerade jag. Och ja jag får nog låta det ta tid men ack så irriterande det är.

Designen i bloggen då, ja den får jag fortfarande arbeta på… hitta någon som kan hjälpa mig och så att jag kan känna mig nöjd.

Barnen och familjen mår bara bra. Denna veckan kvar sen är det ytterligare ett lov. Påsklov. DEt ska bli skönt och jag tror att vi ska njuta i fulla drag.

Snart är jag tillbaka här igen med bilder och glada tillrop men tills dess får ni ha det så underbart!

Ta hand om er och varandra.

Kärlek till er alla!
Kram
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

7 reaktion på “Det är inte lätt när det är svårt……

  1. Du kanske inte ska förvänta dig att vara lycklig hela tiden? Eller glad eller stark heller för den delen. Att känna både ock är att vara människa. Precis som med relationer m.m. allt är inte på topp hela tiden men kan vara bra ändå.

  2. Vet förstås inte vad som trycker dig men inte konstigt om du är dränerad på energi just nu. En flytt sänker de flestas ork och du har dessutom nyss fått barn. Sömnbrist knäcker den bäste och så har du säkert fått stötta alla barnen i deras skolbyte också. Instämmer i att det ska bli skönt med påsk!

  3. Hej! Jag är en av dina anonyma följare men tänkte jag skulle skriva att jag tänker på dig, ditt mående och undrar hur du mår💗
    Hoppas få se ett inlägg snart!
    Kram🌸

  4. Hejsan! Jag vill börjar med att säga att ni verkar vara en riktigt härlig familj❤️ Följde varenda avsnitt av familjen annorlunda och såg i ett avsnitt att eran dotter Mhy också är diabetiker. Jag hoppas därför att det är okej att sprida kunskap genom att länka min diabetesblogg i ditt kommentarsfält. Jag bloggar om mitt liv som typ 1 diabetiker och mamma till mina 2 drabbade små barn. Du hade oss en tjänst genom att länka min blogg i ett inlägg. Livet kan ta en otrolig vändning och ibland är livet allt bra orättvist. Ni om några vet ju. Kram�� http://nouw.com/diabetesfamiljen

Kommentera