Det drar ihop sig….

Gamla huset ska tömmas, städas och göras ordning för överlämning. Det börjar dra ihop sig till den 2 maj då vi lämnar över det helt. Därför har vi i helgen ägnat oss åt att tömma och greja i Kinnarp. Även idag är Hjärtat där och försöker få med det sista där ifrån. Det blir alltid mycket jobb med en flytt och framför allt när man tömmer ett stort hus. Men snart kan vi släppa åtminstone ett hus och bara fokusera på att få ordning där vi bor nu. Idag går tiden åt till jobb för min del men även husvagnen ska hämtas och levereras till ett par vänner till oss, så här finns att göra 🙂
Igår kväll tog vi faktiskt ändå tiden till att njuta med familjen av god mat och lite tvtid. Emil vår bästa vän och hans dotter är här. Han hjälper oss nu med tömningen och det är vi evigt tacksamma för.
Idag skiner solen och barnen är ute, de leker i trädgården och emellanåt springer dom in för att kika vad som händer här inne. Här händer det dock inte så mycket, jag försöker få ordning, förbereda inför mitt jobb och kika över deklarationen, den ska göras här under dagen eller senast imorgon. I veckan är det ledigt för 1 maj och då jobbar jag istället så det får bli pappatid för barnen, vi hoppas på härligt väder. Valborg också… vad gör ni då? Hittar man på något särskilt? Tror att vi förra året tillbringade den med våra vänner och såg på elden. I år vet jag inte än vad vi hittar på.
Nu får det bli en liten mellis och sedan får jag ta och göra i ordning mig för jobb.
Önskar er alla en toppen söndag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Det drar ihop sig….

  1. Hej! Va bra att ni fått de andra sålt! Måste va nyfiken o fråga va du jobbar med? Går alla barn på dagis/ fritids? Ha en bra dag! o tack för att du delar med dig av ert liv på bloggen!

    Annci

Kommentera