Det finns så mycket….

Åh det påverkar mig så djupt i själen. Det gör ont i mitt hjärta och det smärtar min själ. Jag är känslig och jag blir påverkad. Jag bryr mig om människor och har ett enormt hjärta enligt mig själv. Det jag talar om är denna katastrof som Sverige nu drabbats av. Branden. Människor som får fly sina hem, en man förlorade sitt liv. Andra har skadats. Djur, människor, bebyggelse och natur hotas. Förstörs och förintas. Jag blir illamående. Jag blir berörd. Vad gör jag? Lilla jag? Man kan tro att man är för långt ifrån för att hjälpa men med facebook finns det alltid sätt att hjälpa. Jag skänker pengar till de drabbade via mathjälpen. Och jag är beredd om mer saker behövs för att skickas upp till de behövande. Kläder, leksaker eller på något sätt andra saker som jag kan bidra med. Jag vill ju hjälpa dem. Och jag hoppas verkligen att denna katastrof får ett slut snart. Att all hjälp utifrån ger resultat och att branden stannar upp. Jag lider med er drabbade, känner med er även om jag inte helt kan sätta mig in i situationen. Önska så att jag kunde göra allt. Men ingen kan göra allt. Men alla kan göra lite. Hjälp du med om du kan!

Jag har så mycket jag vill skriva och berätta för er, dela bilder och annat från mitt liv och vårt sommarlov, men just idag känns det så futtigt, litet. I en katastrof som inte drabbat mig nära är mitt liv och min lycka så långt bort. Min smärta över andra människor tar överhanden. Därför väljer jag att berätta och dela med mig vid ett annat tillfälle. Nu ska jag be till högre makter att regn, svalkande luft och vattenbombningarna från flygplanen tar bort den hemska branden, så att den inte sprider sig  mer. Tänker på er drabbade. Med smärta sänder jag er oerhört mycket kärlek och värme.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Det finns så mycket….

  1. Ja,detta är så hemskt & det berör i hjärtat – Har flera nätvänner i detta drabbade omr & i dess närhet,mina tankar går till dem alla!

    /Kram denna sena timme
    Älskar Dig/Er!

  2. Jag bor i Surahammar och läget är just nu lugnt. Det åskar och blixtrar här nu & på vissa ställen kommer det regn. Läget idag har varit jobbigt pga av all rök som vällde in över oss så vi har varit instängda hemma med all till luft utifrån blockerad. Barnen är lite oroliga men det går bra. Min man är brandman så han jobbar & sliter med detta nu. Nu hoppas vi att planen från frankrike & Italien kan hjälpa till att få kontroll på läget. Vi är just nu hoppfulla!

  3. Förstår din känsla men ditt liv är allt annat än futtigt det är ditt liv och du ska leva det.Önskar dig och din fina familj en trevlig Söndag var rädd om er och ta hand om varandra!!

Kommentera