Det rullar på….

Vi kämpar och sliter med vår renovering just för att få det färdigt. Mycket har gjort och en del är kvar men det blir också så bra. Så skönt att kunna avsluta detta och slippa lägga energi och tid på att renovera eller bygga om. Än finns det att göra men bjuder er ändå på lite bilder.

Här ovan har ni fått se del av matrummet, Matplatsen och hallväggen som vi börjat få klart. Mer bilder kommer framöver 🙂
Idag har vi dessutom plockat ner en av våningssängarna då Nathalie ville ha det rummet och inte alls var sugen på en treplatsers våningssäng 🙂 Vi hade en mycket liten snickare till hjälp 🙂

En glad en också dessutom 🙂 Så söt och så duktig på att hjälpa till var han.
Dessutom innebär helg ny vecka i graviditeten och jag välkomnar vecka 32 med fortsatt lugn bebis och halsbränna som har avtagit för stunden. Mår toppen och är mycket tacksam för det. Får dras med trötta fötter på kvällen efter fulla dagar men det kan jag leva med. Vet de som har haft hemska graviditeter så jag ska inte klaga. Nu är det två månader kvar om tidsplanen stämmer tills vi får träffa Lillasyster och det känns otroligt spännande.

Nu ska jag ta lite söndagslyx med Hjärtat, god mat, lite tv och närhet i soffan är behövligt. Hoppas att ni haft en toppen dag idag. Var rädda om er. Ta hand om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

En reaktion på “Det rullar på….

Kommentera