Diabetes, papper och ett snurrigt huvud…..

För att uppdatera er lite tänkte jag ändå mitt i allt ta mig tiden att skriva. Vi är hemma från sjukhuset och vårdar nu i hemmet. Elijhan är alltså inte i skolan utan sjukskriven. Det går bra trots allt men visst är det en omställning för honom. Jag är oerhört tacksam att vi har erfarenhet innan för det blev så mycket enklare att komma in i allt. MEN det är fortfarande massor att tänka på och ett arbete med kontroll 24/7. Elijhan klarar ju inte detta själv alls. Skönt dock att vi får vara hemma, med våra rutiner och våran mat. Dessutom fick vi fira påsken hemma med telefonkontakt med sjukhuset. Det var skönt.

Med ett sjukt barn kommer mycket pappersarbete som försäkringskassan, försäkringsbolag, sjukhus och skolan och alltihop gör en helt snurrig i huvudet men jag tror jag har koll på det mesta nu. Finns fortfarande saker som inte är löst men jag tar en dag i taget.

Passar också på att tacka er alla för era stöttande ord i kommentarer, pm, sms, blommbud och samtal, det värmer oerhört mycket med er omtanke ❤

Verkligen tusen tack till er alla 💕

Varma Kramar

TrollMorsan

2 reaktion på “Diabetes, papper och ett snurrigt huvud…..

  1. Förstår att det är en omställning,speciellt för Elijhan ….
    Sååå fina Påska´tjejjor ❤ All kärlek & Styrkekramar!

Kommentera