Efter lång tystnad….

Det har länge varit tyst från vår vän Jenny som ni som läst min blogg ett tag säkert kommer ihåg. Denna super tjejen med stor hjärta som skickat födelsedagspresenter till mig och barnen ♥ Länge har det varit tyst och inget har dykt upp i brevlådan. Vi har givetvis saknat hennes kontakt men vi har inte alls känt saknad av paket. Nu kom det i brevlådan både brev och paket. Och vi alla blev överväldigade och glada. Så tacksamma för detta Jenny (antar och hoppas att du läser) Vi är jätte glada och du hade bara behövt skicka ett brev så vi hört ifrån dig. Vi är så glada att du mår bra och att du skrivit till oss. Detta känns inte alls självklart men ger mig jätte mycket värme i min själ. Verkligen ett STORT TACK för så fina presenter,

Jag fick ett presentkort på Interflora och är så lycklig. Blommor älskar jag och detta kunde verkligen inte pigga upp min dag mer. Tack så hjärtligt!

Små pojkar fick super fina byxor och tröjor, likadant set vilket också är mitt i prick för mig som älskar att matcha barnen trots att inga av dem är tvillingar 🙂 Verkligen super fina kläder. Varmt Tack!

Tjejerna fick presentkort på Lindex och gissa om de var glada. Nathalie villa åka redan idag för att hitta något snyggt, men tyvärr räcke inte denna dagens timmar till utan vi får ta det i veckan som kommer.

Pojkarna fick presentkort på BR också mitt i prick för dem. Ett stor glädjetjut kom det från dem alla och nu är det bråttom att hinna till stan 😉 Och ja då det ska vi ta i veckan. Dessutom fick alla super fina vykort med grattishälsningar. Hela familjen tackar ödmjukast och är verkligen så tacksamma för detta. Du är verkligen en person med gott hjärta och våra tack ord kommer aldrig vara nog mycket för att visa vår uppskattning Jenny. Du finns i våra tankar och inom kort hör vi av oss!

KÄRLEK TILL DIG!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Efter lång tystnad….

  1. Har inte du nån adress eller mobil nr till henne? då kan ju ni ringa eller skicka brev o hålla kontakten istället för att bara vänta på att hon ska höra av sig, tror nog hon skulle bli glad av det =)

    • GIVETVIS har vi adress och har skrivit till henne. Självklart är det också det vi menar med att hon kommer att höra från oss snart. Hon har sina skäl att inte svara oss och allt måste jag inte skriva här i bloggen även om jag har vetskap.

      Kram Kram

Kommentera