En fantastisk helg på västkusten

Först börjar vi med att leta tält för att Hjärtat inte kunde följa med och jag inte har behörighet för att få köra husvagn med bussen. Söker och söker utan resultat men till slut på torsdag kväll löser det sig. Bilen lagas på torsdag kväll också så allt i sista minut. Men till slut kommer vi iväg på fredag kväll och tillsammans med våra fina vänner anländer vi till Vilshärads camping. Vi ställde upp oss och sedan var det dags att sova då klockan hunnit bli midnatt.

En underbar solnedgång när vi anlände.

Efter att ha sovit gott trots första gången vi tälta startade vi Lördagen. Denna dag skulle tillbringas inne i Falkenberg på butiken Lyckohjärtat och stadens lek, minizoo och annat.

Evangelinah sover gott.

Nathalie och Wilhelmina sover tätt.

Väl inne hos Lyckohjärtat blev barnen bjudna på tårta och vi fick kika runt på alla fina grejer. Åh så mycket fint det fanns. Barnen ledsnade ganska fort (inte så konstigt i den hettan) så vännerna tog med sig alla barn till lekparken och minizoo köpte sig pizza till lunch och fick vara i parken. Jag stannade kvar i butiken för att kunna prata med kunder som ville träffa mig. Kom fram flera som ville höra hur det är att ha så många barn, hälsa och bara kramas. Så underbart roligt.

Jag tänkte att Lyckorhjärtat skulle få ett helt eget inlägg så det kommer senare.

Väl klara i butiken åkte vi åter till campingen, Vilshärads camping. Men bara en kort bit ifrån stannar bussen 🙁 skit också! Vi får inte igång den alls. Vännerna kör till campingen och lastar av, vi åker tillbaka och hämtar upp de som blev kvar på parkeringen och tömmer bilen på de grejer vi behövde. Åker till campingen och efter en hel del samtal släpper vi det hela och går istället ner till havet. Dagen bjöd på 30 grader varmt så vem ville inte doppa sig i havet liksom.

 

Havet

Lek full gång

Bad bad, härliga bad.

Hela barnaskaran som var med (Både min och familjen Dossels)

En helt fantastisk helg på alla sätt och vis trots att bilen står kvar där nere. Grymt att jag fixade allt med annan bil och ensam med mina kid, ja även om jag fick hjälp av både Nathalie och Dossel. Men jag fixade att sova i tält! Det som gått emot min princip länge. Nu kan jag faktiskt säga att det var ganska mysigt MEN det blir husvagn framöver då den har andra fördelar än tältet 🙂

Här sov vi allihop.

Nu får jag fortsätta att berätta om denna resa i ett nytt inlägg. Jag ska fortsätta denna nationaldag med mystid med mitt Hjärta. Ha en riktigt skön kväll.

Varma kramar TrollMorsan

2 reaktion på “En fantastisk helg på västkusten

Kommentera