En fin kryssning med underbara människor…..

Helgens kryssning till Åbo var helt fantastisk. Jag har fått träffa super fina människor, fantastiska föräldrar och super söta barn. Föreläst för gruppen och måste säga att det gick bra. Fick fin respons och massor att prata vidare på 🙂 Vilket kändes super roligt. Att också få träffa min fina vän Mirka igen var toppen mysigt. Men jag har också fått nya vänner, lärt mig nya saker och fått höra hur andra föräldrar har det. Verkligen en kanon kryssning. God mat och fantastiska berättelser, mycket tar jag med mig i mitt hjärta!

Härliga Mirka och hennes två barn & Therese Wickman
Jag & Hjärtat. Jag in action 😉
Jag är fantastiskt nöjd och full av energi i både kropp, själ och hjärta! Har många planer och funderingar för min höst och det känns mycket bra 🙂 Stort Tack till er alla som förgyllde denna kryssning och att just jag fick vara med 🙂 verkligen hjärtligt tack.
Det är otroligt skönt att vara barnledig men åh så mysigt det är att komma hem till Trollungarna igen, kramas, mysa och bara höra hur deras dagar varit nu när man varit borta. Farmor hade som alltid gjort sina pannkakor som barnen alltid önskar sig. Tre av barnen har varit på bio med grannen och deras barn Flygplan 2 och super nöjda barn såklart 🙂 Men även lite traktor och potatisplock hann de med 🙂 Verkligen ett stort tack ska både Grannarna och Farmor ha

Mycket nöjda barn

Nu i veckan som kommer är det dags för nästa resa, nämligen en bilresa ett helt gäng till Wien. På tisdag börjar vi vår färd och beräknas vara borta en vecka. Det blir arbete, fotografering och garanterat en massa skratt. Detta medför att jag inte kommer ha all tid för bloggen men som jag ordnat för er ändå. Jag kommer nämligen varje dag ha härliga underbara gäster som bloggar här så missa absolut inte att läsa deras inspirerande, trevliga och hjärtliga inlägg 🙂
Wien.
Och jag tackar i förskott Farmor, vänner & grannar att denna resa blir möjlig.
Tack för att ni ställer upp med barnen, enormt Tack för att ni finns!
Tiden är knapp och mycket ska hinnas med så nu får jag innan läggdags ta tag i tvätten. Jag önskar er alla en godnatt och  en vecka med fantastiska händelser, massor av kärlek och nya lärdomar i positiv bemärkelse. Härliga dagar och sol i både hjärta och själ. Ta hand om varandra och var rädda om er!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “En fin kryssning med underbara människor…..

  1. Såå härligt på kryssningen & så fina foto – Du är så vacker ♡ …
    Hihi Barnen ser ut att haft det toppen & så gottit med Farmors Pannkakor 🙂

    Wien låter ju inte helt fel,hoppas ni får en alldeles fantastisk resa/Puss & Kram på Er

Kommentera