En härlig dag….

Både våran dag och kväll har varit berikade med besök. Först en hel dag med Mamma då vi fika, prata och myste med pojkarna. Nathalie kom hem tidigt och fick också träffa Mormor men bästa ever idag var när Theodore kom hem och sken upp som en sol och ”slängde” sig i famnen på Mormor. Så härligt att se. Vi rensade en kasse med kläder och fick pratat massor. En riktigt härlig dag.

Kvällen fortsatte med besök och denna gång en vän till Hjärtat. Även vi pratade och hade mycket energiutbyte av varann. Jätte roligt att han kom.

Nu har vi fått alla att sova i huset och ska ta en kväll te och bara prata lite. Våran tid för varann. Liten kvällsfika blir det nog om jag känner Hjärtat rätt. Så mysigt.

Gjorde än en gång en vurpa och ramlade på golvet 🙁 slog i samma sida som jag ramlade på förra gången så jag har ont i min kropp, så efter vår tid ska jag bara lägga mig. Hoppas att allt känns bättre imorgon. Och så typiskt…blir så trött på mig själv. Har aldrig ramlat i hela mitt vuxna liv men nu har jag gjort det TVÅ gånger inom loppet av en eller två månader…suck….

Jag hoppas att ni haft en toppen dag. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

2 reaktion på “En härlig dag….

Kommentera