En hjärtegåva….

När jag fann denna produkt var det givet vem jag skulle ge den till och att den helt och hållet skulle passa perfekt. Till mitt Hjärta. Manschettknappar är en given present till honom som älskar att gå i skjorta och gärna kavaj, ja helst kostym. Att man sedan kunde designa dom helt som man ville gjorde det hela ännu roligare. Att kunna välja foto, text och dessutom på hemsidan få se dem innan man beställde var verkligen toppen. Manschettknapparna jag talar om är beställda från MyCuff som har herraccessoarer och bland dem också manschettknapparna.

Jag valde en bild och text. Det blev också en bild på mig då en bild på alla barnen inte riktigt skulle få plats. Jag valde också silver men man kan även få i guld. Vill man inte lägga en bild på sitt barn, favoritbilen, naturen eller annat kan man välja att bara skriva något. Kan vara sitt namn, eller en text som man fastnat för. Alla manschettknappar levereras i en fin ask och blir en jätte fin present.

Manschettknappar i guld, bild lånad från hemsidan.
För mig var det en jätte lyckad present som gick direkt till min mans hjärta. Han älskade dem. Och ja det visste jag ju nästan haha eftersom jag vet att han älskar att klä sig så 🙂 Att motivet skulle göra honom så glad visste jag dock inte men jag är nöjd att det blev en sådan lyckad present. 

Men hos MyCuff finns inte bara knapparna, här finns även slipsar, flugor, näsdukar och annat. Letar du present till en man tipsar vi tillsammans med MyCuff att ta dig en titt hos dem.
Jag gjorde också kortet helt själv, en av mina hobbies är att scrappa och att plocka fram alla saker efter lång tids paus var verkligen super roligt!

Gav du en alla hjärtans dag present? Fick du en?
Kärlek till er alla.
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “En hjärtegåva….

  1. Ååå vilken fin och underbar present och så fina , jag kan verkligen förstå att din man måste ha blivit så glad , och vilket härligt fint kort du gjort. ♡♡
    Många kramar / Mia med 7 barn ♡♡♡

  2. Å vilken underbar ide, min blivande fyller 50 år i april, och han ska få manschettknappar oxå. Gillar din blogg och även att ser er på tv4. Lycka till i framtiden och hoppas godiset gick att rädda…hihi…
    Love an Light/ Annki

Kommentera