En Söndag med all rätt att slappna av….

Nypimpad uteplats på framsidan.
Vi har i veckor slitigt för att få färdigt huset, sedan ännu mer inför fotograferingen och nu i helgen för att ha visning. Vi gjorde hemtrevligt, städade, bytte lampor och mer där till. Väldigt nöjd med vår insats också. 
Medan de ändå var bokat visning hos oss såg vi till att göra en utflykt. Bad, fika och kika på ett hus stod på programmet. Vi hade en otroligt fin dag. Med så strålande sol och värme kunde verkligen inget gå fel. Vi njöt av att bara få vara familjen, göra något gemensamt och att få bada var mycket uppskattat av barnen. 
Badande barn
Matheus älskar att vara vid badstranden
Innan hemgång fick vi otrolig solnedgång där Noha och Wihlmer badar i kanten
Dessa två alltid tillsammans, alltid vänner. Så söta.
Denna dag (igår) var en av de bästa denna sommaren. Njöt verkligen och jag kan bara suga åt mig den energi det ger med sol, familjetid och underbara utflykter. Eftersom vi renoverat klart huset på sommarlovet känns det bra att kunna gett barnen dessa fina stunder som vi nu gjorde igår. 
Idag är vädret ännu en gång strålande, klarblå himmel och inga moln. Varmt och helt underbart. Men idag tar vi med all rätt ut vår vila. Slappnar av i trädgården, grillar lite och bara är. Barnen leker och vi kan njuta av en liten fika tillsammans på vår nypimpade uteplats på framsidan. 
Gott och väldigt mysigt att bara få sitta ner med Hjärtat som annars har tusen bollar i luften och är enormt rastlös av sig. Älskar verkligen de där stunderna när vi får tid för varann om än om de blir korta. 
Ny vecka har börjat också med Elvan. Vecka 37 och även om jag mår bra så är jag ju jätte trött nu. Svullna fötter och en hel del sammandragningar till och från. Men jag håller humöret uppe, snart är hon här. Jag tänker positivt, snart är den stora magen och svullna fötter ett minne blott 🙂
Fick en så söt uppmuntran i denna tid igår av vår vän och granne i byn att jag blir nästan tårögd Så fantastiskt gulligt av henne. Att det var ett armband, rosa och texten LOVE gjorde att hon verkligen prickade mitt i och verkligen fångade mig och min smak rakt igenom.
Tack fina Lisa 
Nu ska jag släppa datorn för ännu mera slapp och energiuppladdning. Njuta av sol, grilla korv och bara vara. Hoppas att just du också kan ta tillvara på denna dag. Suga åt dig all energi du behöver och ta tillvara på tid med de du trivs med. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

En reaktion på “En Söndag med all rätt att slappna av….

  1. Såå fint ute Anna ♡ ….
    & nu efter visningen hoppas vi på försäljning till bra pris såklart 🙂
    Waooo,så ljuvliga foton från er härliga utflykt de är så söta alla "trollen" ♡ …

    /Kraaam på Er i go ☼-en!
    Pst…Föresten vilken söt uppmuntran du fått av Lisa,det är du värd!

Kommentera