En underbar helg…

Har haft en härlig helg med full rulle. Fredagen med två anlända extra flickor som skulle spendera helgen med Mhy. Dessutom var det disco så det blev lite körande fram och tillbaka, frisyrer och annat fnitter. Vi fick inte så mycket ro just denna kväll men vad gör det när barnen är nöjda och glada 🙂

Lördagen började med en liten sovmorgon och frukost. Vi fortsatte med lite projekt i huset för att möblera och göra ordning så att allt blir ordning, det tar tid när man flyttat men är så skönt att ta tag i så att man kan platta ihop fler tomma kartonger 🙂

Vi hade tjejer som bakade till kommande dag och vi gjorde självklart mysigt inför Eurovision.

Vårt lördagsgodis för kvällen. Grönsakståg med dip 🙂 Riktigt roligt och gott 🙂

Det blev en lyckad kväll med skratt, musik och såklart till slut trötta ögon. Vi väntade med spänning in i slutet för resultatet men tyvärr var det ingen hos oss som blev nöjda med resultatet. FEL LÅT VANN står definitivt på vår löpsedel haha… här röstade vi alla faktiskt på Ryssland så det var synd att han inte vann, men i våra hjärtan vann han ändå 😉 Vad tyckte du? Vem skulle ha vunnit?

Idag har vi haft födelsedag vår fina Emanuehl fyller 4 år och har blivit både kramad, fått paket och hurrad i sång. Han mös kan man säga, njöt verkligen av att det var hans dag. Vi har också haft ett snabbt besök av våra fina vänner från Grästorp och även om det bara blev en snabb kaffe var det riktigt uppskattat. Strax efter att de hade lämnat fick vi nytt besök av en vän med två av hennes barn. Meningen var att de skulle komma och fika men blev också kvar på en riktigt god söndagsmiddag som Hjärtat gjort. Riktigt trevligt och gott.

Hjortstek, potatis, sås, baconfräs och grönsaker.

Sedan var det dags att ta kvällen barnen ska upp tidigt för skolan imorgon så dags att fixa sig inför det och lägga sig. Vi hämtade hem den lagade bilen och nu sitter jag här. En liten kvällsstund med samtal inför kommande vecka och sedan får vi också ta vår sömn.

Är så fantastiskt tacksam för denna helg med besök och extra tjejer. Jag trivs när hela huset andas liv, när det fnittras, skojas, leks och myser. Jag trivs när det är mycket omkring och framförallt när hela huset fylls av kärlek. Tack fina ni som lånade ut era tjejer och Tack fina vänner för att ni varit här om än de bara var för en kaffe. Ni är uppskattade och jag känner mig energipåfylld.  Tack för att ni finns.

Hoppas att ni alla haft en underbar helg. Var rädda om er och varandra.

Kärlek till er alla!
Kram
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

 

En reaktion på “En underbar helg…

Kommentera