En vecka….

Det har nu gått en vecka i huset och också en vecka med sommarlov. Barnen har varit nyfikna  på allt och haft svårt att varva ner när kvällen kommer. Först idag var allt tillbaka till de normala och de sov i rätt tid. Självklart blir det ju såhär med nytt ställe men jag tycker ändå att en vecka med att anpassa sig var väldigt kort. Pojkar har hittat nya vänner och tjejerna är iväg både här och där.

Hjärtat har fått ta hand om sådana där praktiska saker som att beställa större soptunna, kolla bästa elpriset, letat plats/förvaring av husvagnen och beställa bredband. Så nu väntar jag och några av barnen väldigt mycket efter att en tekniker ska komma 😛 Men tills dess får jag hålla mig till mobilen.

Midsommar blev enormt mysig med fint väder och firande. Även kalas för födelsedagsbarn här 🙂
Bilder kommer att komma när bredband är fixat då jag har enormt dålig täckning med mobilen. Så illa att jag inte kan ladda upp bilder i mina inlägg. Men en del läggs ju på instagram för er som följer mig där 🙂

Nu ska jag lägga mig och hoppas på att få gjort lite i kartong berget i morgon 🙂 Hoppas ni alla haft en toppen midsommar och att ni får en riktigt skön vecka nu.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL! !

En reaktion på “En vecka….

Kommentera