Energilös…..

Idag har jag antagligen efter helgens bravader haft en helt energilös och trött dag. Har bara gjort de där hemska måsten som jag har varje dag. Ja ni vet mat, disk och tvätt. Men eftersom jag är ikapp med tvätten blev det bara en maskin idag. Dagen idag innebar ny vecka och utan helgdagar, en helt vanlig vecka så att säga. Och även denna innehåller möten och projekt. Allvar och lek.

Projektet vårt sovrum som också påbörjades och som jag skrev om tidigare har stått still nu. Men efter en inspirerande dag med Living and Room vet jag precis hur jag ska inreda det 🙂 Och det känns så roligt även om det är en bit kvar tills det jobbet går att börja med.

Tänkte att jag skulle få lite mer inspiration och tips från er också, men det kommer i ett eget inlägg. Ett inlägg som dök upp i mitt huvud i natt när jag skulle sova. Så får ni delge era tips, inspirationer och annat. För jag tror att ni sitter på mycket roliga ideér 😉

Nu ska jag snart lägga mig, en ny dag imorgon också. Hoppas att ni haft en fin start på denna veckan och att den fortsätter kanon. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Energilös…..

Kommentera