Enorm kärlek….

Först måste jag tacka för er enorma respons och era fina kommentarer. Jag är överväldigad och kunde inte alls tro detta. Ärlighet varar alltid längst och även om det var ett enormt stort steg att släppa fasaden är jag riktigt glad att jag gjorde det. Vi har nu ett gemensamt mål och en gemensam plan som innebär att vi går på samma väg. Detta känns för mig oerhört bra och jag är glad att vi tagit oss över detta berg eller ridit ut denna storm som varit. Kärleken har ju alltid funnits där men ibland måste man hjälpas åt att bära varandra, hjälpas åt att finna tillit och styrka. Denna gången var det jag som fick vara stark en annan gång har det varit Hjärtat. Enorm kärlek.
Än en gång tackar jag er alla som kommenterat, skickat pm, sms eller mail. Som tänker på oss eller som bara har skrivit att jag var stark och modig. Själv känner jag mig inte stark eller modig. Jag känner mig lättad att faktiskt ha fått släppa fasaden. Att jag kan vara mig själv och att livet kan fortsätta simpelt. Utan en fasad. Jag kan vara mig!
Bara så ni vet är ni verkligen guld värda med er stöttan och era ord. Tack för att ni finns där ute!

Idag har mitt tvättberg övervunnits eller rivits. Ja hela berget är nu borta och det känns underbart. Tyvärr dröjer det ju inte länge förrän det är fullt igen haha…men att få njuta ett par timmar av tomma tvättkorgar gör känslan så bra 🙂
Även städ och diverse plock har hunnits med så kanske ska det snart vara någorlunda ordning i både flytt och renoveringskaoset.

Veckan har gått otroligt fort och nu är vi framme vid en helg igen. Jag hoppas på sol och värme så helgen kan spenderas mycket ute och gärna med sensommarnjutning. Vad har ni för planer för helgen?

Nu är det dags att släppa detta för idag och lägga sig. Hoppas att ni haft en fantastisk dag och att er helg blir alldeles toppen. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Enorm kärlek….

  1. Härligt & jag önskar er all lycka i framtiden ♡
    Fin textbild,Anna/Kram på Er alla!

    Pst…Här är det som du vet mest vila lite planering & denna helg mest jobb för min Micke …

Kommentera