Enorm smärta

Sänder massor med tankar till Norrland, där det hänt en tragisk olycka som Alexsander berättat för mig. Det smärtar mig verkligen och jag sänder tankar till klassen och familjen. Mängder med kramar och jag beklagar verkligen. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns men kan bara tänka mig vilken enorm smärta och saknad det innebär att förlora sitt barn. Att sitt älskade barn blivit en ängel… usch…. tårarna rinner ner för mina kinder för er skull… det smärtar mig men jag förstår ju att det smärtar er ännu mer. Sänder mina varmaste kramar och tankar till alla berörda.
Var rädda om varandra!

Image and video hosting by TinyPic

12 reaktion på “Enorm smärta

 1. Du måste vara världsbäst på att blogga i gåtor!! Antingen berättar man hela historien eller inget alls………….

  • Med respekt för familjen väljer jag att inte skriva hela historien. Av mitt inlägg förstår man att de mist sitt barn och det räcker.

   Kram Kram

  • Kanske bättre o inte skriva om det alls,kan va jobbigt för föräldrarna att det skrivs om det me, klart folk undrar vad som hänt, självklart fattar vi att föräldrarna mist sitt barn, bara en liten tanke.

  • Jag ville bara visa mitt stöd, och det kan faktiskt också va skönt för föräldrarna. Så det finns alltid två sidor av myntet.

   Och jag skriver det jag känner i min blogg. Detta berörde mig och jag kände att jag ville visa mitt stöd och omtanke.

   Kram Kram

 2. Jag läser några helt olika bloggar, med folk som tycker och tänker helt olika. Jag håller kanske inte alltid med, men jag lär mig hur man kan se saker på olika vis. Vi alla är ju olika. Men därför uppskattar jag din blogg när du skriver så som du vill, om du ska anpassa dina inlägg efter vad folk vill läsa, så blir det ju helt meningslöst. Detta blev flummigt, men jag gillt din blogg! /i

 3. Håller med ovan, antingen berättar man eller så låter bli, vi som läsare har absolut ingenting ut av det som skrevs och hur det skrevs..

  • Men bloggen är inte främst för att få läsare, gillar du den inte så läs inte. Med erat resonemang så lyser det ju, NYFIKEN I EN STRUT, om man inte klara av att inte få all info.

   Detta är Annas blogg och hon skriver det hon känner för!!

   //M

 4. Såklart skriver man precis så man vill och för att inte såra eller stöta sej så skrev hon precis så som hon tänkte. Fel med det? Ont av det? Jag skriver också blogg och jag skriver ibland hur flummigt som helst, men jag skriver heller inte TILL någon, utan skriver utifrån tankar funderingar och allt. Läs om du vill, resten kan man ta reda på själva om man e så himlans nyfikna. Allt ska vara serverat idag har jag förstått. Jag läser din blogg varje dag Anna och du skriver bra. Man vill följa den och det är inte alls för att vara nyfiken eller så, utan för att vi får ta del av er familj och vardag. Nu kan vi inte träffas så som vi gjorde. Vintern har vart hopplös med sjukdomar och skit och när vi varit friska så har ni vart sjuka osv 😛 Ni är grymt saknade och jag hoppas att vi en dag väldigt snart kanske får komma o hälsa på <3

Kommentera