Ett beslut från hjärtat♥️

Hej på er alla läsare, nu är jag tillbaka och jag ska ge er ett svar på mitt förra inlägg. Svaret på min fundering i förra inlägget om jag ska fortsätta blogga blir JA! Jag vill dela med mig till er och jag vet att många av er nu blir glada. Jag kommer att fortsätta skriva och målet är att dela allt hjärtligt och ärligt som förut 🙂 Jag tänker att jag kommer skriva om mig, familjen och vardagen men också ämnen som berör. Jag känner att skriva är något jag tycker om och därför lägger jag inte ner bloggen, jag vet att många blir glada nu och det glädjer mig, det är för er skull bloggen hålls vid liv för trots allt är ju bloggen ingenting utan sina läsare ❤️ Så till er alla I’m back. Och jag är glad att jag är tillbaka. Jag ska pilla lite med min design och snart är inläggen uppe. Nu hörs vi snart igen.

Varma Kramar

 

 

9 reaktion på “Ett beslut från hjärtat♥️

 1. Det låter som ett bra beslut, har alltid gillat din blogg. Kom dock ihåg att inte känna någon press över bloggen utan skriv när du själv känner för det så kommer det bli jättebra.

 2. Vad kul Anna, gillar också att kika in här. Du behöver ju inte skriva så mycket varje gång heller. Bara lite kort om barnens vardag är det som är kul att läsa. Och inte bara det som är positivt, fördelen om du tex delar med dig om något barn blir mobbat eller andra bekymmer i tex skola dagis,är att vi kan ju inte veta vem det gäller utan bara få höra att vi som bara har 1-2 barn inte har otur och drabbas av det och ni som har flera barn klarar er ifrån sådan skit. Även om det aldrig är kul och läsa att något barn har jobbigt i skolan, så är det ändå på något vis skönt att man inte är ensam, utan kan Få styrka och tips av andra drabbade familjer. En liten nyfiken fråga till sist, blir det en liten 13:dé trollunge? Är det för privat så är det bara att svara pass på det. Men är lite nyfiken, för ni har ju något år till på er, ni är ju unga än tänker jag. Ha det fint hela familjen Kram .

  • Hej vad roligt att det uppskattas att jag delar min vardag. Ibland känns det som att det är trist att läsa om sånt 😊
   Vi har inget barn som är mobbad, dock en som blivit och bytt skola. Nu fungerar allt toppen.
   Faktiskt är vår vardag och vårt liv mycket positivt men självklart kommer det delas blandade saker här i bloggen. Vi är absolut unga för att få en trollunge till men om vi skulle vilja finns ändå inga garantier att det blir så 😊 vi har heller inte talat om fler ❤
   Ha det gott.
   /TrollMorsan

Kommentera