Ett litet hallå från mig…..

Sekreterare? Nej jag skriver ett par rader själv idag för att uppdatera lite och för min egen skull. Ibland kan det vara skönt att få skriva av sig också. Jag har fortfarande ont och ska nästa vecka både till barnmorskan och doktorn vilket känns skönt för att kunna ta upp allt med dem.

Vi har fått snö och barnen totalt älskar det, även om jag inte själv varit ute i vår backe så njuter jag av det vita täcket som lagt sig. Blir så ljust och fint. Annars är det som vanligt friska och glada barn, lite möten och umgänge som gäller.

Ni har väl inte missat att favoritprogrammet Familjen Annorlunda har börjat. Våra vänner från Tidan är med 🙂 plus två nya familjer till. Underbart att se. Program två kommer idag kl.20.00 i sjuan. Missa INTE!

Ni har önskat en del ämnen som jag ska skriva om, det har inkommit mail med frågor och funderingar och det är bara roligt. Fortsätt gärna skriva om det är något ni undrar över. Jag kommer att svara, även om det just nu tar tid då jag har en trötthet som knappt orkar mig igenom ett tv-program. Men jag lovar ämnen ni frågat om är sådana jag gärna skriver om så det kommer, när ork och en lindrigare dag dyker upp. Och som sagt fortsätt gärna att önska ämne, eller fråga något ni undrar över.

Nu ska jag fortsätta att vila vid den varma sprakande kaminen och läsa saga för mina små Troll. Önskar er alla en fortsatt fin dag.

Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.

Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Ett litet hallå från mig…..

  1. Så roligt med ett blogginlägg från dig. Hoppas det snart blir fler. Saknar dig på bloggen. Har många frågor som jag vill ställa och gör det när du är lite mer aktiv igen och har fått orken tillbaka.

Kommentera