Ett litet snabbt….

Har fullt upp här idag, pojkarna är ute och leker en stund men är på väg in hör jag, det är kallt idag trots att solen är framme och nu har dom ändå varit ute i en timme. Själv passade jag på att dammsuga och plocka disk. Småkillarna vilar.
Idag förbereder vi inför discot ikväll och under tiden ska vi till nya huset och mäta lite.
Igår kom det ett paket på posten till Theodore. Han var överlycklig och innan jag hann stoppa honom för att fråga om han inte skulle vänta till sin födelsedag så hade han rivit upp det 😛 såklart hade nog även jag gjort som totalt älskar att få paket precis som han. Paketet var från vår vän Jenny ja hon är ju vår brevvän och en fantastisk människa. I låg ett kort och en tröja.

Theodore ville såklart ha den på sig direkt och idag har han den till skolan. Super snygg. Han och vi tackar det ödmjukaste för detta Jenny! Du är fantastisk!

Det fick bli ett litet snabbt inlägg nu och innan jag kilar vidare så måste jag säga att det var verkligen jätte roligt att ni ville dela med er av era favorit recept! Fortsätt gärna med det. När vi flyttat ska vi ta läsarnas vecka och testa era otroligt goda recept. Men fortsätt gärna att skicka till mig mer tips är aldrig fel. Och hemsidor i all ära, jag tycker det är roligare om jag får testa på det ni lagat och smakat 🙂
Välkomna med era recept!

Nu ska jag ta en stunds pyssel med barnen. Önskar er alla en underbar fredag, var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Ett litet snabbt….

Kommentera