Ett stop hemmavid…..

Hemma för ett litet stop, åker troligtvis ut en sväng till. Fungerande internet! Ja det känns lite lyxigt nu efter 11 dagar utan hihi…. Vi har haft det underbart i Skåne. Njutit av poolhäng, god mat, vänner/kollegor och haft mysdagar. Givetvis har vi varit på campingens barnklubb där barnen fått göra kartongbilar för race och batikfärgade t-skirtar. Helt fantastiskt roligt och riktigt nöjda barn. Inte en enda droppe regn och familjemys med pussar & kärlek som verkligen lyst tydligt. Nästan så jag får nypa min i armen för att fatta att det är verklighet.
Skåne har levererat så mycket fint, så mycket värme, så mycket kärlek att barnen till och med vill flytta dit 🙂 men nej vi låter det vara vårt semesterparadis och återkommer snart igen, mycket hann vi med men mycket mer fint finns att uppleva och se. Givetvis har jag tagit massor med bilder och kommer att bjuda er på en hel del framöver. Men först ska vi njuta av strålande sol här hemma och ta en utflykt över dagen, kanske blir det ett badstop, en eftermiddag/kväll med vänner och grillning, idag tar vi det som det kommer och vi får se vad som händer 🙂

 Kärlek 
♥ ♥ ♥
Mer bilder och mer semesteruppdatering kommer. Nu ska jag njuta av denna dag ♥ Önskar er alla en toppen Söndag med mycket kärlek. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Ett stop hemmavid…..

  1. Hjärtligt välkomna hem en liten "titt" synd att jag inte visste att ni var hemma då hade jag åkt med min Micke som har tävlat på Billingends Gk (Lerdala) idag!

    Så härligt att ni funnit ert Semesterparadis 🙂
    Fantastiskt ljuvliga foto & så snyggt med svartvitt/Kram på Er & ha en fortsatt härlig semester

Kommentera