Facebook är bra….

Jag får väl börja med att säga att jag inte ska göra reklam utan faktiskt bara säga mina ord och vad jag tycker. Och även om alla mina tankar går till det som hände igår och mitt inlägg verkar fjuttit så skriver jag idag för att få tänka på lite annat.

Facebook är en sida som faktiskt är väldigt bra enligt mig. Här kan jag hålla kontakt med mina nära och kära som både bor nära och långt borta. Jag kan dela bilder och videos till många på samma gång. Jag kan också lära känna nya bekantskaper och i olika grupper finna både likasinnade, stöd, råd och hjälp. Viktigast för mig med denna sida är delandet av vårt liv. Bilder och tankar kring vårt liv därför blir jag vän med människor med väldigt stor försiktighet. Det för står ni säkert.

Idag har vi verkligen fått se priset av facebook. Vi hade besök av en familj som vi träffat just i en facebookgrupp och barnen fann varann jätte bra. Här har de lekts, pratats och fikat. Verkligen super trevligt.

Evangelinah fick en liten tjejkompis idag, så skoj!

Vi har också fått besök av vår vän i Göteborg med son och Theodore var riktigt glad. Även detta tack vare en status på facebook. Därför säger jag att denna sida verkligen är bra. Det finns såklart nackdelar med den som beroende om man inte kan låta bli eller annan form av spridning av dåligt budskap, men använder man den på rätt sätt är det ett fantastiskt community. Tack till alla våra besök idag och tack för facebook.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Facebook är bra….

  1. Härligt att facebook sprider lite ”kärlek” mé & liten Evangelinah så söt 😘 …
    Tycker att Fb var positiv nu i händelsen i Sthlm när de erbjöd husrum,mat & skjuts!

    /Kram i Vårsolen fr. mig icke Fb´are!

Kommentera