Fastnat….Vi njuter-av-livet-just-nu…..

Jag har fastnat lite i njuta-av-livet-just-nu-känsla och lever livet som vi äskar att leva det. Med underbara dagar tillsammans med vänner, god mat och bad dessa varma härliga dagar. Bloggen blir inte direkt först prioriterad då.
Vännerna har sovit i vår husvagn. Vi har bastat och bara njutit av en totalt avslappnande helg. Barnen har fått leka och vi vuxna umgås.Välbehövligt kan man säga. Tack D & F för ert besök och sällskap i helgen.
Jag har också fått klart på färgen i köket så snart ska jag kunna dela med mig av bilder till er.

Fastnat har jag, likt vinbäret mellan Emanuehls tår hihi
En ny vecka har börjat och lite ångest får jag faktiskt när det bara är två veckor kvar till skolan börjar :/ usch…jag vill ha mer semester…kan man få det? Jag har så mycket mer jag vill hinna med. Jag vill ta med mig familjen för att åka till Norrland, men som det ser ut just nu går tiden för fort till skolan börjar så om jag kommer att hinna är verkligen en bra fråga. Nåja vi får se, mer planering och samråd gäller. 
Nu ska jag faktiskt försöka sova lite också. Hoppas att ni alla haft en underbar helg och att ni fortsätter att njuta av dagarna. Carpe Diem. Och var rädda om er och varandra. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Fastnat….Vi njuter-av-livet-just-nu…..

Kommentera