Fest kring elden…..

Hade en lyckad dag igår med besök av familjen Björk och massor fanns att tala om. En fin blomma fick jag som inflyttningspresent.

Tack snälla ni.
Vi fortsatte kvällen med en underbar fest hos bästa Robert. Ett super trevligt gäng kring eleden. Grillat och otroligt god sorbe´till efterrätt. Många skratt och ett bra avslut på en Lördag. 
Idag jobbar Hjärtat och jag ska nog ta med mig barnen ner till Hjo för en lekstund och kanske bad. Vi får se lite vad vi känner för. En utflykt är aldrig fel.
Nu har det blivit mycket kring frågestunden och det är roligt. Roligt att en del av er vill fråga saker som kan göra att ni lär känna mig på ett annat sätt. Frågestunden var önskad från flera håll därför har jag valt att lägga den i bloggen. Givetvis har den inte alls med kändisavsvalnande, kändisskap eller rent av oseriösa själ att göra. En del frågar det mest oseriösa man kan och naturligtvis är det ju öppet och fritt, är det för privat eller rent av sjuka frågor publiceras de inte. 
Mina svar kommer om jag hinner under morgondagen och även om jag inte svarar kommentaren om vad jag skriver i min blogg här utan i svaren sen så måste jag ändå påpeka att detta är min blogg, min dagbok. Alltså trista tandläkarbesök, besök av vänner (som ni inte känner) och underbara dagar med min familj. Min blogg ÄR inte extravagans och kommer inte bli det heller. Den handlar om vårt liv. Vårt vanliga liv med vänner, läkarbesök & familjedagar. Tycker man inte om att läsa om mitt ”vanliga” trista liv behöver man inte, det är ju det som är så finurligt med internet. Hamnar man på en sida man inte gillar är det faktiskt bara att klicka sig bort eller stänga ner på kryss! 
Nu ska vi packa fika för en utflykt! Önskar er alla en toppen dag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Fest kring elden…..

  1. jag tycker det är roligt att läsa din blogg.
    du skiver om vad som händer i er liv och då är det ju så klart tandläkarbesök ,läkar besök och sånt som händer i ens vardag.
    gillar att läsa din blogg.så bry dig inte så mycket om vad andra tycker för då kan de ju strunta i att läsa istället

Kommentera