Filmkväll, Design & Inredning…..

Har haft en bra fredag med mycket uteaktivitet. Pysslat och grejat lite. Fick ett toppen avslut med filmkväll och så super nöjda barn. Ännu en vecka är slut och tiden går fort. Snart är detta året slut och oj vad vi har gjort, upplevt och gått igenom. Nåja en tillbakablick får vi göra lite längre fram 🙂

Nu snart är min design införd här och klar att använda. Jag har sett utkast och jag är grymt nöjd med Ida som gör denna, hennes kontakt och vilja att göra mig nöjd gör att jag faktiskt kan säga ifrån om det är något jag saknar, tycker ska göras om eller fixas på något vis. Att jag dessutom fick fil för att göra snygga visitkort gör mig ännu lyckligare 🙂 Så bli inte förvånade om ni kikar in här och det ser helt annorlunda ut 🙂

Åh så sugen jag är på att plocka fram jullådorna och göra inredningen sådär julmysig. Men jag väntar nog till nästa vecka. Har en del att gå igenom så det kommer ju att ta tid. Sen vill man ju njuta av det julmysiga så länge det går i den korta tid som det faktiskt är jul.
Hur tidigt eller sent börjar ni julpynta?

Nu önskar jag er en riktigt underbar kväll och hoppas att ni får sova gott när natten är kommen. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Filmkväll, Design & Inredning…..

 1. För oss börjar julen exakt den första advent, aldrig tidigare än så. Jag håller hårt på den traditionen liksom, vill inte att julen ska börja i november och sluta i januari.

 2. Gillar den nya designen här på din blogg! Blev jättefint☺
  Jag brukar va väldigt tidig med julstjärnor o gardiner,
  blir alltid av i en/två vecka/veckor innan advent.
  Resten av pyntet kommer fram samtidigt som granen,runt den 20 december.
  Ha en härlig helg.
  Jennie i Skåne.

Kommentera