Fina gåvor, Blombud & Återbesök.

Försöker lära känna vår nya familjemedlem och få koll på hur rutinerna ska komma att bli. Just såhär tidigt kan man nog inte få dem i ordning men vi är lyhörda och lyssnar av hur bebis vill ha det. Som de första dygnen sett ut så vill han äta på nätterna vilket gör att min sömn blir sisådär. Men jag försöker att ramla in i rutiner där jag får andra tillfällen att vila. Han är otroligt snäll och han är verkligen överöst med både kramar, värme och kärlek från oss alla. En underbar liten Prins.

Stolt storebror.

Vi har fått otroligt fina gåvor till nykomlingen. Idag kom ett blombud med underbar mor & baby bukett och en söt liten nalle. Verkligen super fint och vi TACKAR som varmast och innerligt för detta.

Gjorde oss verkligen jätte glada…TACK! R & V 

Mer har han såklart fått som exempelvis grön dress med vita moln, dress i härliga färger, en liten ljuslykta i form av hjärta, och en otroligt fin pysslad burk med mössa och virkade converseskor. Bilder på allt har jag inte men nedan får ni burken som är hemmapysslad av M. Tack till er alla som gett vår Prins något.

Och en bild när han njuter i sin fina dress med moln.
Många frågar om hans namn och vi hade ett namn till vår Prins innan han kom men som vi nu inte är säkra på, så därför smakar vi lite på namn och har inte riktigt bestämt oss än. Men snart ska ni få veta 🙂
Imorgon ska vi på återbesök på sjukhuset, se hur vikten ser ut och göra de tester som är rutin. Så nu är det dags att sova. Imorgon har sammanställningen från tävlingen ett resultat! Dessutom kommer det julklappstips och annat så missa inte att kika in imorgon vänner.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Fina gåvor, Blombud & Återbesök.

  1. Så vacker Mor & Bebis bukett med Nalle <3
    Kul att få & så fint annat han fått mormors lillprins!
    Hoppas återbesöket går bra idag men det tror jag/Puss & Kram från stolt Mormor

  2. Grattis till eran lilla prins 🙂
    Är lite nyfiken på hur lång han var och vad han vägde ?
    Min prins börjar bli riktigt stor nu redan fast han bara är 5 veckor idag..

Kommentera