Fint besök, Härlig middag & Söndagsumgänge.

Ännu en helg har runnit iväg. Fick besök av fina Maria Wallqvist och hennes fina tjejer. Var så roligt att se er, skratta, dricka kaffe/te och få krama om Maria igen. Verkligen så roligt. Vi hade massor att prata om och snart mycket snart måste vi komma ner och hälsa på i er idyll. Tack så hjärtligt för ert besök och jag längtar verkligen till vi ses igen. Glömde ju dock av att fotografera 😛

Lördagkvällen bjöd på super trevlig kväll ute med dunder god mat. Denna gången blev det restaurang Sand i Skövde. Helt gudomligt god mat. Jag valde:

Tzatziki med bröd som förrätt och Laxspett med tillbehör som varmrätt
En riktigt mysig kväll och just att få äta på restaurang är ju så underbart gott. Slippa disk, plocka av bordet och annat kan vara väldigt befriande. Att dessutom få en liten barnledig stund är mycket nyttigt för kärleken och relationen.
Idag har det bjudits på umgänge med vänner kombinerat med en visning. Har skrattat, pratat och gosat bebis. Grillat för att äta gott och barnen har lekt. Riktigt härlig em/kväll hos Fruchiti med familj.
Emanuehl leker med favoritkompisen Spiderman 😉 Hos bästa vännerna
Nathalie bebismyser och längtar efter kommande syskon att mysa med.
Tack så hjärtligt för en härlig dag, vänskap som ger både energi och glädje. Tack för att vi fick bebismysa lite. Tack för en härlig Söndag!
Väl hemma var det sängen bums det är en ny dag imorgon och skola. Själv ska jag besikta bilden. Annars är veckan lugn och det känns skönt. Ledigt fredag också så det är ju en kort vecka. Nu ska jag ta mig min sömn, den behövs. Hoppas att ni alla haft en fin helg. 
Ta hand om er och varandra. Var rädda om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

3 reaktion på “Fint besök, Härlig middag & Söndagsumgänge.

  1. Woooo,så gottit & mysigt 🙂
    Härliga Emanuehl ( tur ni har en likadan Spiderman hemmma hihi ) & så ljuvligt Nathalie med bebismyyyys ♡ …

    / Puss & Kram på Er i go ☼-en!

Kommentera