Firad i efterhand…..

Så fina människor jag har runt mig. Att trots att man inte kunde dyka upp på min födelsedag så hör man av sig för en fika och har med sig en liten present. En present som inte alls visade sig vara så liten. Jag talar om ”Farfar” en underbar person som klivit in i vårt liv för länge sen och som har fått bli barnens bonus ”Farfar” då barnens riktiga farfar är borta sedan 5 år och aldrig funnits med i våra liv. Han var i alla fall här allas våran bonus ”Farfar” och en fin present hade han med sig också. En ram med ett foto i.

Är så glad. Så otroligt fin och passar mig perfekt.
Detta var tidigare i veckan och i mitten på veckan kom det också ett kort på posten. Allas vår fina vän i södra Sverige, Jenny, hade skickat ett kort med en peng i ett kuvert. Så otroligt snällt och jag blev glatt överraskad kan jag säga. 
Tack så hjärtligt Jenny, du är fin människa och jag är så tacksam att lilla jag får en omtanke av dig!
Men mer blev det. Igår fick vi besök av vår fina vän V och hennes dotter H. Långväga åkt och efter fyra timmar i bil anlände de hit för att kramas och umgås. En present fick jag såklart
Ett kit från Sugar Kitchen med sockerpasta, chokladmousse, strössel, glitter
pappersformar och kakformar. Nu ska jag bara lära mig att dekorera, baka och måla 🙂
Att vi också fick riktigt kvällsmys med massor av snack och umgänge var verkligen super roligt. 
TACK så hjärtligt till er alla som gett mig presenter i efterskott och till er som varit här. Värmer mitt hjärta med så mycket umgänge och kärlek och jag blir verkligen så glad för fina presenter. Varmt Tack.
Nu ska jag fortsätta med att mysa i soffan med Hjärtat som imorgon igen ska jobba. Först ett inlägg om dagens bravader. 
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!

 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

En reaktion på “Firad i efterhand…..

Kommentera