Födelsedag, Göteborg, Gott fika och besök.

Igår blev liten stor. Alexsander fyllde 15 år och vi ringde hela familjen upp för att gratta, prata och säga hur mycket vi saknar honom. Vi fick höra vad han fått i paket, gjort och gör. Barnen var överlyckliga att få prata med honom ett par minuter och självklart fick han också veta hur mycket vi älskar honom. Nu är det ju en resa på gång upp och också lite tankar kring en resa ner för Alexsander så vi har mycket att se fram emot och planera.

Alexsander Grattis än en gång till dina 15 år fyllda!

Helgen har varit fantastiskt mysig och underbar. Jag och Hjärtat har haft lite tid för varann med en natt på hotell och vistelse i Göteborg. Vi har njutit av mat och trevliga människor. Sovit i sköna sängar och en HEL natt! Underbart! Sådan här tid behövde vi verkligen. Att vårda och bara få vara man och hustru är för mig jätte viktigt men det har jag ju skrivit förut så det vet ni redan 😉 Nu har vi fått energi och massor med kärlekstid. När vi dessutom kom hem överöstes vi av kramar och pussar av små Trollungar vilket var alldeles underbart. Så mycket kärlek och så lycklig jag är!

Barnen hade bakat så en mycket god fika avnjöts igår. Både kolakakor, chokladkakor, muffins och hallongrottor hade det bakats. Mycket nöjda barn och såklart världens godaste fika 🙂

Dessutom fick vi besök igår. Av barnens kusin, faster och kusinbarn. Mycket uppskattat av barnen som inte fått träffa den lilla tjejen. T var helt underbart söt och givetvis föll hon direkt för Emanuehl och skulle pussas. Timothy och T busade och goa skratt fick höras. Men också Mhy och T blev super goda vänner 🙂 Vi får hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses för det var mycket roligt för både oss och barnen.

Idag är vi tillbaka på måndag och ny vecka. Hjärtat har åkt iväg på en resa till huvudstaden och jag blev själv med barnen. Det är inga problem men jag saknar honom ändå. Det är skönt att ha honom på hemmaplan och dela på läxläsning, hushållssysslor och annat. Dessutom att få tid tillsammans på kvällarna är verkligen guld värt, det kommer jag sakna mycket ikväll. Men visst mår man bra av att vara ifrån varann också, att få sakna varann är ju faktiskt ännu mer tecken på kärlek så jag klarar mig 🙂 Finns inget finare än kärleken.

Kärlek.
Fotograf: Daniel Melin. 
Kontakta honom på: daniel@danielmelin.nu eller 0730900461
Nu ska jag fortsätta denna dagen med allt vad den nu kommer innehålla. Jag hoppas ni alla får en toppen dag och start på veckan. Var rädda om er och varandra. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!! 
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Födelsedag, Göteborg, Gott fika och besök.

  1. Stor **Gratiskram** till Alexsander såklart & hörde att kortet mm kom fram :)Måste vart jätteroligt för syskonen att få prata med "Alle" – Saknaden är ju stor!

    Låter som en riktigt härlig helg med mycket – Kärlek/Kram på Er fina

  2. Beundrar din styrka att låta din son bo hos sin pappa! Saknaden måste vara hur stor som helst! Beundransvärt och storsint. Det är ju inte så vanligt dag tyvärr.. Massa kramar och tack för att du låter oss få några glimtar av er goa familj i bloggen!

Kommentera