Födelsedag, Hembakat & Vår

Nu är det verkligen vår i luften, krokus har plockats på tomten av små barn som tyckte mamma skulle ha blommor. Så sött av dom. Vi har varit ute och första vårskriket har gjorts. När dagarna bli (var) mer varma är det verkligen så mysigt att se barnen. Hur mycket mer spring det blir i benen och leende på deras munnar.

Härliga vårdag

Mycket tid har spenderats ute och det har blivit mycket tid med familjen. Mysigt!

Igår fyllde Theodore år och detta firades givetvis. Med härliga cupcakes och trevligt sällskap. Fina presenter och nöjd kille.

Tack så hjärtligt för en fin födelsedag och presenter.

Idag kom dessutom ett paket från vår fina vän Jenny. Vi tackar det allra varmaste och visar med bilder hur nöjd Theodore är 🙂

Tack Jenny för otroligt fina kläder!

Jag har bakat egna muffins både till cupcakes som vi bjöd på igår men även nytt recept idag. Dom blev otroligt goda kan jag säga. Receptet slog allt! Och eftersom jag gjorde både choklad och vanilj röstade vi om vilka som blev godast. Det blev vanilj som vann med en röst 😛

Härligt goda choklad och vaniljmuffins. 

Hoppas att ni har det härligt och har sköna vårkänslor. Vill ni med bilder se lite vad som händer på våra dagar följer ni oss på instagram (om ni har de) Jag heter TrollMorsan där och för att hitta mig söker ni på personer och skriver det namnet där. Vi ”ses”
Nu önskar jag er en riktigt mysig kväll. Ta hand om er och varandra. Var rädda om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Födelsedag, Hembakat & Vår

Kommentera