Födelsedag, lunch med sällskap & Tankar

I helgen firade vi vår Nathalie som fyllde 14 år. En härligt solig men blåsig dag och med god tårta. Fina presenter och sällskap. Bjuder på lite bilder.

Presenter till en fin tjej.
Smarrig somrig jorgubbstårta.
Lilla Emanuehl blev jätte ledsen att han inga paket fick, men det gick snabbt över när vi sa att han fick tårta. Sötisen 🙂

Igår var Hjärtat ledig för ett viktigt möte som faktiskt gick bra.Vi passade på att ta lite tid för oss och åkte en sväng. Hemma igen hade vi besök av vår fina vän Robert med sällskap. En fika  lite prat och sug efter raberpaj blev till skratt, matsnack och önskan om en dejt snart igen 😉 Så härligt att ni ville komma och jag hoppas inte barnen skrämde iväg sällskapet helt haha.

Idag har vi också avklarat viktiga möten och möttes upp för en lunch. På restaurang med härligt sällskap och med två av barnen. God mat var det också 🙂

En grupie 😉
God mat också 🙂 Kycklingfilé med tzatziki.

Dagen har sedan varit lugn. Jag var trött och vilade, barnen lekte och vi hade tid för sol och härligt väder.

Många tankar far i huvudet nu i dessa tider, det händer så mycket hemskt. Jag är så tacksam att jag har mina barn hos mig. De är söta allihop och även om orken tryter eller vi är osams ibland så har jag dem hos mig. Med så mycket som hänt den senaste tiden så är jag oerhört tacksam och glad. Samtidigt som jag som mamma känner enorm smärta och sorg för de anhörigas skull. Det är naturligtvis hemskt och jag kan inte sätta mig in i det på rätt sätt alls. Jag är ju inte de men jag tänker mycket och mitt hjärta gör ont för deras skull.
Låt oss ta hand om våra nära och kära vi vet aldrig när den dagen kommer och vi inte får se dem mer. Ingen har ju löfte på hur livet är, ska vara eller kommer att bli. Var rädda om er och varandra.

Ett rofyllt litet barn. Matheus har somnat för kvällen.
Är så tacksam för mina barn, min familj. 
Det gör ont i hjärta och själ att veta att flera föräldrar mist just detta.

Nu ska jag ta mina tankar och känslor, krama om alla mina barn och njuta av att få ligga bredvid min man. Mitt Hjärta. Jag ska ta hand om dem och samtidigt gråta inombords för er som mist någon. Går inte med ord beskriva hur allt känns.
Hoppas att ni får en härlig vecka och midsommar. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

En reaktion på “Födelsedag, lunch med sällskap & Tankar

  1. Ja,det var ett ljuvligt firande & mormor ♡ -at känner lycka & Mick hihi som Emanuehl ….
    Du skriver så fint,Anna man blir rörd & berörd ♡ …Härliga foton mé & inte var Emanuehl "suris" länge hihi …

    Var rädd om er & ha en alldeles fantastisk sommar/Kramar i massor

Kommentera