Födelsedag och uppladdning….

Imorgon kommer vi inte gå sysslolösa. Det är en dag med massor inbokat, läkarbesök för två i familjen, läkarkonsultation i telefon, 1-års fotografering, frisörbesök, besiktning av bussen, köp av tvättmaskin & torktumlare, lekparkslek med picknick om vädret tillåter och dessutom en sväng förbi vännerna för att hämta plast som ska bli tak på balkongen. En sådan där härlig dag med mycket på gång. Men idag tar vi det lugnt och firar födelsedagsbarnet som har sin första födelsedag. Här ska det fikas, mysa och givetvis kramas en massa. Vi laddar upp inför imorgon.

Vi önskar er alla en toppen Onsdag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Födelsedag och uppladdning….

 1. Oj,det var endel hihi Ja,hoppas vädret blir bra för picknick 🙂

  Fira lillprinsens första födelsedag ni & ät lite tårta för oss mé /Grattis & Kram från Mormor & Micke

 2. Visst är det konstigt, ibland händer inget och så plötsligt sker allt sammtidigt! Men det är så livet är.
  Hoppas ni får en bra dag!

  Susanne

  • Ja nu valde vi att det blev mycket på en dag också eftersom Hjärtat ska vara ledig. Dumt att sprida ut besöken när man också måste ta ledigt från jobbet 🙂

   Kram Kram

 3. Blev du inte ledsen när inte du blev uppvaktad av din vän Jenny när du fyllde år Tänkte hon har ju uppvaktat 3 av dina barn på deras födelsedagar och inte dig eller har du inte skrivit om det kanske

  • Nu har denna kommentaren uppkommit flera gånger och jag har valt att inte publicera den för att inte göra Jenny ledsen eller känna obehag. Men nu väljer jag att svara istället. Jag blev inte ledsen för att Jenny inte uppvaktade mig när jag fyllde år, vi tar inte för givet att hon kommer skicka något mer till oss och hon behöver det inte heller. Hon har inga som helst skyldigheter till detta och jag med min familj blir glatt överraskade när det kommer något från henne i brevlådan, men naturligtvis är det inget vi tar för givet någon av oss. Vill hon så gör hon, vill hon inte så är det helt okej också.
   Jenny OM du läser här: var rädd om dig och stort tack för allt fint du skickat! Du är en god människa och har verkligen överraskat oss, skänkt oss glädje och gett oss en vän. Ta hand om dig & Nisse. Kram till dig!

   Kram Kram

Kommentera