Födelsedagen, Jobb & Trevligt umgänge…..

Min födelsedag var helt toppen. Vaknade upp med familjen i sängen och en bricka med frukost, massor med kramar och fin sång. Dagen tillbringades sedan tillsammans med vänner och Mamma & Micke firades med grillat, god tårta och givetvis paket. Dagen bjöd på bra väder och mycket trevliga samtal med skratt. Jag är otroligt nöjd. Tack snälla ni för att ni kom och gjorde min dag.
 I present fick jag presentkort på H&M, påslakarn, liten korg med ljus och godis, handväska och armband.

Handväskan jag fick av Hjärtat som bara är så döläcker 😉 Jag gillar den verkligen. 
Köpt på: www.modda.no

Helgen har sedan bestått av plock hemma och jag har jobbat. Även imorgon ska jag iväg för lite jobb. Vi börjar få lite ordning här hemma nu men visst finns det kvar att göra….tänk vad mycket saker man har när man flyttar…. pust. Men vi trivs och känner att det verkligen är roligt att ställa i ordning och det känns så skönt.

Har ikväll grillat med grannarna och ätit gott, druckit gott, samtalat och skrattat massor. Super trevligt umgänge. Luften på landet är verkligen något helt annat. Trivs verkligen här. Nu har vi varit hemma en stund och barnen sover. Vi dricker gott och lyssnar på lite go musik. Så nu ska jag fortsätta och avsluta denna kvällen med mitt hjärta. Hoppas att ni haft en toppen lördag mina vänner.

Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Födelsedagen, Jobb & Trevligt umgänge…..

  1. Jaa,det var verkligen trevligt,gott & mysigt 🙂
    Waoo,vilken cool väska du fått Anna & så härligt det låter med grillning tillsammans med goda grannar & att du/ni trivs så bra på landet!

    /Kram på Er

  2. Den väskan var riktigt cool (vill också ha), hoppas ni ska trivas i ert nya hus..hoppas du bjuder på lite bilder så småningom 🙂
    Kram

Kommentera