Fotografier på canvas eller Vad gör ni med era bilder?

Har nog inte undgått någon att jag totalt älskar att fotografera och att det tas många bilder om dagen här är inget att sticka under stolen med. Jag tankar över bilder från min mobil och har på bara ett par månader kommit upp i ca 1500 bilder 😛 Jag fotograferar ju såklart mycket mina barn men även landskap och vår omgivning runt huset har blivit en stor del. Visst finns ni också där ute som gör nästan likadant, men vad gör ni med era bilder?

Jag är dålig på att framkalla eller göra något med mina bilder och det måste jag erkänna. Men så mycket fina bilder jag får så har jag funderat länge och kommit fram till att jag behöver se över detta. Jag började såklart med att leta på internet och där jag fann en sidan som ger bra överblick på vad som finns just inom canvas eftersom jag faktiskt fått för mig att det är just det jag söker. Jag fann Canvas Online en sida där fler företag är samlade och man snabbt får en överblick om vilka företag som gör detta, om frakt ingår och hur många dagar det tar att få leverans. Att också få canvastavlor priser på nätet lätt kändes verkligen smidigt. Det blev lättare att direkt välja utifrån de kriterier jag hade.

Jag valde att framkalla och denna gång fick det falla på minsta Trollet 😉 dels för att jag måste leta upp bilder på de andra så att jag kan göra även på dem men också för att jag ville testa min ”nya” kamera ja för så ny är den inte längre 😛 Det blev alltså ett motiv på vår lilla Evangelinah

Här uppsatt på väggen. Tavlan är 100*70cm
Just min tavla valde jag monterad och klar men på sidan fick man lätta monteringstips som underlättar om man faktiskt väljer att montera själv. Med enkla bilder visar sidan exakt hur man gör. Smidigt.
Jag blev riktigt nöjd med min tavla som för mig strålar kvalité och dessutom är jag glad att min kamera faktiskt håller måttet helt 🙂 Jag är toknöjd!
Så nu vet jag vad jag ska göra med bilder på barnen och i vårt stora hus kunna fylla lite väggar med härliga moments 🙂 Detta är ju bara en av elva som ska komma upp på väggen 😉
Vad gör du med dina bilder? Kanske dags att testa en canvas 🙂
Kärlek till er alla!
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

 

En reaktion på “Fotografier på canvas eller Vad gör ni med era bilder?

Kommentera