Frågestund…..

Tänkte att jag kör en frågestund igen….
Så undrar du något, lämna din fråga i en kommentar här under.
Fram till Söndag 00:00 Kör vi och svaren publiceras nästa  vecka 🙂
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

45 reaktion på “Frågestund…..

 1. Hejsan.Jag undrar om det är något speciellt med bokstaven H, eftersom alla barnen stavar sina namn med H i 🙂 Trevlig sommar på er..Mvh Jennie

 2. Brukar ni äta på Max eller Mc Donalds hela familjen?Hur blir ni bemött av omgivningen?Vad går en sådan nota på?Jag äter helst på Max=)

 3. Jag har 7 pojkar hemma som börjar komma upp i en ålder då jag ska tvätta snoppen och pungen. Hur ska jag göra?

 4. Har ni pratat med eller träffat Jenny någon gång?!?? Hur kommer det sig att hon skickar så mycket grejer till er hela tiden?!?

 5. Din mamma verkar svara flitigt på bloggen. Men hur kommer det säg att hon inte var medi FA. Farmor var ju med

 6. Tycker du att Wilson är ett snyggt namn? Mina söner heter Emanuel Charlie Alf och Beppe. Vad tycker du om de namnen? Väntar en till pojke och undrar om du kan ge förslag. Gärna inte Svensson namn

 7. Vad klär du dig helst i till vardags?
  Den bästa film du sett?
  Din favoritskådis, artist?
  Din favoritfärg?
  Favoritmat och dryck?

  Hur "straffar" ni barnen när de gjort något riktigt dumt?
  Vilka delar rum hemma hos er i det nya huset?

  Hur kommer det sig att så många familjer från FA har gått ifrån varandra Tror du?

 8. vilka av barnen har egna mobiltelefoner? vilket märke/modell är det isåfall?
  Harprecis flyttat ut på landet med mina enäggstvillingar(pojkar) och de vill ha en mobil. De är 6 år så jag tror att jag ska köpa en Iphone 5 var till pojkarna

  • Varför ska hon svara på detta? Om man kissar på sig vill man inte säga det till alla. Ett tips Anna svara inte på dessa oseriösa frågor

  • När jag läser vad du, Anna får för slags frågor inför din frågestund så förstår jag varför du "låste"
   din frågesida. Att vuxna människor kan bete sig på det där sättet! Ingen hyfs what so ever. Hoppas också att du bara ignorerar de här sandlådefrågorna.

 9. Herregud alltså, rena sandlådan det här. Vad är det för frågor, man undrar ju verkligen?! Har folk verkligen inget annat för sig…..

 10. Hej, med tanke på en del av de, minst sagt, märkliga frågorna här undrar jag om du nån gång känner att du lämnar ut dina barn och ert familjeliv för mkt? Tänker på alla pedofiler, stalkers och allmänt underliga människor. Är du rädd nån gång att barnen ska råka illa ut/bli retade pga din blogg eller er medverkan i tv.

  • Jag tänker precis likadant faktiskt och undrar varför du vill att vi ska fråga dig om ert liv? Som om ni vore ett slags varumärke man bör ha koll på, jag får nästan ont i magen när jag djuptänker på det här. Jag har själv fyra barn men skulle aldrig lämna ut dem med bilder, vilka födelsedagspresenter de får eller vilka sjukdomar de har. Nu vet jag ju att du är försiktig medvad du skriver men..ja varför vill du att vi ska fråga dig?

 11. Har läst att ni tycker om att åka husvagn precis som vi=)
  Kan du rekommendera en bra camping när man har 7små?
  Mvh Karin S

 12. Alltså, det är bara att gilla läget. Det börjar bli lite löjligt det här, varför vill du ha en massa frågor? Har kändisstatusen svalnat? Har Bindefeld slutat höra av sig? Ja, ni var med i TV en gång och det var då det. Ni är inte mer intressanta än några andra, allt kretsar ju ändå bara om era besök hos folk vi inte känner, vårdcentralen, tandläkaren och så vidare, det är ju aldrig något extravagant. Även om det är DIN blogg så skall den falla oss läsare i smaken. Nu har det spårat ur på riktigt med dessa tramsfrågor, inse att du inte har kunglig status…….

 13. •Vad drömmer du om i livet?
  •Vad har du för framtidsplaner?
  •Vad vill du helst jobba med?
  •Vad är det värsta med stor familj(om det finns någonting)?
  •Vad är det bästa med en stor familj(antar att det är mycke=)?

  Det var mina små frågor=)
  Nu önskar jag dig och din familj en härlig sommar/Millan

 14. Anonym.Jag undrar om du har nåt bra recept.Som man kan göra i ugnen till någon middag?Svårt att komma på ibland.Vad brukar ni göra när det är ont om tid.Jag har tre barn.Dom vill helst ha pannkaka eller köttbullar.

Kommentera