Frukostdejt, MVC och Halsbränna….

Idag fick jag en liten egen förmiddag. Hade frukostdejt med min syster, vilket var super trevligt och mysigt. Vi träffas inte jätte ofta så det var roligt att få prata lite och ha lite frukost gott 🙂

Sedan var det dags för barnmorskan och jag fick göra de vanliga kontrollerna. Magen är mindre denna gång men jag känner mig som en ballong nu 😛 Nu är jag i vecka 39 och det KAN komma när som helst. Nu har jag dock inga känningar alls på att Prinsen skulle vilja komma så tyvärr är det bara att härda ut och vänta :/ Hur trött jag än är på detta. Här bjuder jag på en magbild från idag…

Skyndade mig från MVC till möte på skolan som gick jätte bra och sedan hem. Känner att det räckte för att ta slut på min ork idag… därför har det bara blivit slappande efter att ha duschat och nattat barnen.
Tyvärr har halsbrännan smugit sig på mig också vilket känns lite extra jobbigt… men jag överlever, snart är Prinsen här och halsbrännan som bortblåst 🙂 Ni har väl inte missat att TÄVLA i min gissningstävling. Har du inte deltagit gör det!

Nu ska vi få lite vuxentid, se hela Sverige bakar, prata lite och bara njuta av en stund tillsammans utan små öron. Sen ska jag sova för jag känner mig mycket trött nu 😛 Hoppas att ni haft en toppen dag kära ni.
Var rädda om er och varann. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Frukostdejt, MVC och Halsbränna….

Kommentera