Gästbloggare SEX

Hej
Malin heter jag och har fått äran att gästblogga hos Anna 🙂

Vem är jag då ?

Malin heter jag, 36 år och bor i en stad som heter Kramfors ( son ligger ca 10 mil norr om Sundsvall) med min man Richi 37 år och våra barn. Jag är mammaledig och mannen jobbar på en bildemontering.
Tillsammans har vi 9 barn.
Robin 22
Dennis 16
Emil 14
Emma 12
Rasmus 10
Max 8
Casper 6
Tove 4
Och Liam som blev 1 den 27 december.
Har även ett barnbarn, Lovis som fyller 1 den 15/2
Vi fick vår son Robin då jag var 14 år och mannen 15.
Det var en stor chock då jag inte visste om att jag var gravid. Sökte läkare för svullna fötter och 2 dygn senare var sonen född ! Han föddes i v27-28 och vägde 1280 gr och var 43 cm lång. Blev igångsatt direkt då jag hade svår havandskapsförgiftning.
Chocken la sig och vi gjorde det bästa av det hela med massa hjälp av mina föräldrar och svärföräldrar.
Allt har gått toppen med Robin och han fick inga som helst men av att födas så tidigt. Idag är han en vuxen man och en fantastisk pappa till lilla Lovis 🙂 som vi älskar som hon vore våran egen.
Robin och hans sambo Sofie o lilla Lovis bor bara 2 hus från oss så vi får följa Lovis uppväxt på nära håll, vilket är underbart 🙂 älskar att vara farmor till denna underbara lilla tös.
Det skiljer bara 7 veckor mellan våran minsta son Liam och Lovis och det är fantastiskt att se glädjen i deras ögon när dom träffar varandra 🙂 de har ett speciellt band dom två.
Sönerna i denna familj älskar allt med motorer 🙂 främst traktorer, lastbilar och skotrar 🙂 Dennis som är 16 kör EPA och de mindre är som imponerad utav det 🙂
Emma 12 år älskar allt som har med violetta serien att göra och hår o smink 🙂
Sen älskar hela familjen att åka slalom, 3 grabbar är nästan varje kväll i slalombacken 🙂 vi andra åker mest då vi är i Åre, vilket vi är då o då.
Snart är det dags att åka dit, v10 beger vi oss till Åre och Duved och myser med en massa skidåkning, pulka och grillning 🙂
Vi har ju även blivit utvald att få en dotter med diagnoser, hon har neurologiska skador.
Vårat bustroll Tove som är 4 år har spastisk celebral pares samt en diagnos till jag e kan stava till men den betyder att hon mest troligt kommer få adhd, vilket vi tror hon redan har utvecklat.
En omställning för hela familjen och lite svårt att komma in  i då det nästan dagligen är nått nytt med henne.
Hennes cp skada har satt sig mest i hennes ben, hennes muskler är konstant spända, vilket gör att hon går annorlunda och oftast på tå, och hon ramlar flera gånger om dan.
Hon är även överenergisk och går i 200 blåst från det hon vaknar tills hon somnar. Hon kan ej sitta still, hon har ingen roll till att leka, pyssla, rita, äta, nä typ till ingenting. Hon kan nångång sitta o se på tvn och då är det faktisk familjen annorlunda hon ser 🙂 tur vi spelat in de och hon kan då o då komma o säga att hon vill se på barna 🙂
Hon har konstant myror i brallan och nu den senaste tiden har det blivit värre än nånsin, hon har nu fått ett humör som inte är det roligaste, hon är arg, ledsen, glad omvartannat, hon har börjat slåss, bitas och nyps. Fast hon har lite svårt med talet så kommer det även en del kråkor ur munnen.
Vi försöker anpassa vårat liv efter att leva så det blir så bra som möjligt för henne men även för hennes syskon, inte lätt men vi gör så gott vi kan.
Hon går hos habiliteringen och ska nu börja adhd utredning. I den mån vi kan får syskon även följa med på hennes besök så de får en inblick och se o höra att mycket av hennes beteende beror på sjukdom och de får även tips o råd om vad de kan göra.
Tove har även väldigt svårt att somna på kvällarna, det kunde ta halva natten innan hon somnade, hon får nu medicin så det går liiite lättare. Väntar även på ett kedjetäcke som skall hjälpa henne att slappna av. Trots att hon är en virvelvind och vi alla ofta blir trött så älskar vi detta bustroll som kan charma alla.

Vi försöker vara och göra så mycket som möjligt precis som vanligt och låter henne vara med på allt så länge hon orkar. Blir mycket bandy, skidor men även lite skoter och annat roligt.
Spenderar mycket tid på sommarstället, sommar som vinter, där vi alla älskar att vara och det är toppen för Tove, hon känner sig lite friare där ser det ut som.

Nu tänkte vi ge oss ut på ett nytt äventyr 🙂
I januari 2016 åker vi till Chile 🙂 mannen kommer därifrån och vi har aldrig varit dit så nu är det dags 🙂 som vi längtar 🙂
Ja det var lite om oss , ni kan läsa mer om ni vill på min blogg
www.mybigfamily.bloggplatsen.se

Bara att kika in 🙂
Ha de gott

2 reaktion på “Gästbloggare SEX

  1. Vad kul att läsa. Dig såg jag på familjeliv.se för kanske tio år sen. Minns att jag fascinerades över att ni träffades redan som unga och fortfarande är ihop.

Kommentera