13 reaktion på “God mat :)

  • Egentligen behöver jag inte ens kommentera dig men gör det ändå….
   Jag är hemskt ledsen om jag gör dig besviken med färdiga köttbullar men som småbarnsförälder mitt uppe i flyttstök priorietarar vi inte att göra dom själva. Dessutom tycker inte barnen om egengjorda. Broccolin var snarare aldente än urkokt så tyvärr har du fel. Maten var super god och söndagmiddag behöver inte bestå av stek, file eller annat fint. En vanlig vardagsmat kan bli minst lika lyxig i rätt sällskap.

   Kram Kram

 1. Alltså, i egenskap av kock måste jag bara lägga mig i lite här. Maten var säkert god men verkligen inte bildskön, man skall ha klart för sig att fotografera mat och få det att se gott ut är inte lätt, kanske bättre då att låta bli att lägga ut en bild om maten inte är "vacker".

  Färdiga köttbullar är ju bannlyst, att barnen inte tycker om egengjorda köper jag inte, barn äter det som serveras och jag som förälder skulle aldrig tillåta att köpe-köttbullar får gå före hemmagjorda. Vet ni vad det är för skit i färdigmaten egentligen?! Nu syftar jag inte på det här med hästkött-tramset utan rent generellt, det är inte konstigt att ett paket färdiga köttbullar inte kostar mer med tanke på vad de (inte) innehåller.

  Flyttröra i all ära men nog finns det alltid tid till att göra bra mat, skall man fuska är det bättre att göra det ordentligt.

  Tack för mej, hej, hej…

  • Ja och tid att springa runt och gnälla på andra har man ju absolut tid med. Jag är tyvärr inte den perfekta mamman som står och gör hemmagjorda köttbullar, egen bakat bröd, och gud vet allt vad den perfekta mamman gör. Det finns begränsat med tid i allas liv och man väljer tyvärr vart man lägger sin tid. I detta fallet la vi dom inte på att göra egna köttbullar. Men jag lägger den absolut inte på att klaga på hur andra människor lever sitt liv!!
   Ja nu tröttnade jag och säger ifrån, inte vanligt för att vara jag. Men snälla sluta klaga på mitt liv, min mat, mina val! DET ÄR MITT LIV!!!

   Kram Kram

 2. Tänkte på en liten sak, det finns mat som riktiga kockar gör som ser värre ut.. Sen ber dom någon ta kort på eländet och simsalabim PHOTOSHOP o man har fått en smarrig portion med färger och annat…
  Ni gör det bra ANNA!!

 3. Suckar tungt….att folk pallar göra "påhopp" av vad Anna lagar för mat till sin familj! Hon lagar för den garanterad är uppskattad av alla,sen om det är köpebullar eller hemma gjorda…….
  Hade där nu inte varit nåpgra grönskare så hade ni nog gnällt för det….så därför var det tvunget att påpeka att broccolin var urkokt. Än sen då?! Det är Anna o hennes familj som ska äta maten…..

  Kram på dej finis,hoppas alla gick från maten mätta o glada <3

Kommentera