God vardagsmat, Läxor och Ängel.

Dagarna går fort denna veckan börjar också lida mot sitt slut. Vi har ägnat dagar åt både lek, måsten och skratt. Lyxig vardagsmat har avnjutits och en romantisk middag med tända ljus.

Ja vi läser läxor såklart i vanlig ordning och läsläxan får verkligen mig att gå tillbaka till min egen skoltid. Barnen läser Pojken och Tigern. Ja den läste jag också när jag var liten haha.

Jag lagade god mat igår det fick blir Chili con carne och så ljuvligt gott. Eftersom jag kryddar efter eget tycke och smak blir det aldrig detsamma gång efter annan men åh så otroligt gott det var.

Men även en lyxig middag med tända ljus avnjöts igår med Hjärtat. God thai mat och riktigt romantiskt. En sån där vardagslyx som verkligen värderas högt. Man får ta varje litet tillfälle man kan för att få njuta av stunder tillsammans.

Idag knackade det på dörren och utanför stod bygdens Präst, med sig hade han den underbara dopängeln som vi tyvärr hade förhinder att hämta på gudstjänsten som var i Januari, samma helg som vi var iväg på kryssning. Nu stod han där och räckte över den till oss. Matheus har nu alltså fått sin fina dopängel och givetvis har den redan fått en plats på hyllan.

Nästa gång det knackade på dörren tänkte jag verkligen att vem är det nu då 😛 Men utanför stod min fina fina vän Jerika med två kompisar till, med sig hade de gofika och glada humör. Så underbart med fikabesök, snack, skratt och bus med barnen. Verkligen super roligt att ni kom! Tack för fikat och ert härliga umgänge. Tack Tack Tack!
Dessutom kom Hjärtat hem med tårta efter jobbet. Pärontårta och den var riktigt mums! En riktig lyxdag haha….

Nu ska jag ta en dusch och sedan lyssna till kaminens sprakande ljud, ta kvällen och drömma goda drömmar. Tänka på er som har det jobbigt och sända en omtanke till er som inte längre finns hos oss. Sprida ljus och värme till alla som behöver och framförallt önska alla en godnatt. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

2 reaktion på “God vardagsmat, Läxor och Ängel.

  1. Ååå va mysigt du haft det och så härligt med mys middag med ljus och egen tid med varandra och även härligt när det knackar på dörren , man blir så glad då. 😉
    Önskar en riktigt trevlig helg som kommer här att ni får en mys helg tillsamman med sol och värme.
    Massa goa kramar till er. ♡♡♡

Kommentera