Grannar, Minizoo & Förkylning

Bland flyttkartonger och massor att göra kommer pausstunder och glädjande känslor. Vi har ju fått världens bästa grannar 🙂 så roligt! Bland annat en familj med två barn i samma åldrar som våra. Där barnen leker och har roligt. Igår tog mamman i familjen med sig fyra av våra till Minizoo. Gissa om barnen var glada och hade haft en toppen eftermiddag.

Timothy, Mhy och Theodore håller i marsvinen.
Dessutom är vi bjudna till familjen på middag i helgen. Vem kunde tro att allt skulle bli så bra och att vi skulle trivas så bra från dag ett. Jag är så glad att det blivit så för just nu är det viktigast att barnen är nöjda och att trivsel kan skapas. 
Medan fyra var på Minizoo åkte vi andra för en fikapaus på Moster Elins glassrestaurang, verkligen ett ställe jag varmt rekommenderar er om ni får chans att åka till Hjo. Gott var det verkligen 🙂 
Bilder från glasspausen.
Idag har barnen åkt skateboard och cyklat. Wihlmer kan numer cykla utan stödhjul, vilken lycka det var för honom. Han kom springandes till mig och var jätte glad. 
Wihlmer cyklar.
Själv har jag fått en dunderförkyldning som verkligen bitit sig på mig. Nästan så att jag deckat helt, men lite har jag orkat göra idag så att inget står helt still. Ikväll försökte jag få barnen att sova vilket just idag verkade nästintill omöjligt 🙁 och förkyld som jag är hade tålamodet en viss gräns. Jag försökte dock bita ihop, vi får väl somna allihop var min tanke. Men de somnade med godnattvisorna uppspelandes så nu kan jag med lägga mig en stund med minstingen på armen. 
Hoppas ni har haft en bra dag och om er semester börjat att ni har en härlig sådan. Var nu rädda om er, ta hand om varandra. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er. 
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Grannar, Minizoo & Förkylning

  1. Så härligt att "höra" & så mysigt med Zoobesök med grannen,Moster Elins har supergottia glassar i ljuvlig miljö i vackra Hjohamnen ♥ …
    Hihi Goe Wihlmer kan cykla utan stödhjul nu – vilken lycka 🙂

    Ha det så gott & hoppas din förkylning ger med sig/Semesterkramar på Er!

Kommentera