Graviditet, Fint väder & Sensommarplaner…..

Även idag är solen framme med blå himmel, några enstaka moln och säkerligen som igår bjuder baksidan på en underbar solnedgång med färger som får min själ att bli lycklig. Ja jag kan verka helt galen eller knäpp men för mig ger naturen så otroliga känslor. Solen, grönskan men också vitt och snö med gnistrande kristaller ja allt detta får mig att må bra och känna energi.

 Dagens väder, underbart!
Gårdagens kvällshimmel, med otroliga rosa färger… 
Jag går nu vecka 28 i graviditeten och jag mår bra, har haft ont i magen men det har gett med sig. Så skönt. Jag har inte ont någonstans och just nu är magen behändig…jag försöker njuta av det så länge det går för det sista vet jag ju att det kommer att vara stort och otympligt 😉 Här får ni en magbild från helgen:
LillPrinsen/ Bulan mår gott där inne 🙂
Just nu njuter vi av vädret som fortfarande är ganska varmt och soliga dagar gör att vi är ute i trädgården, ger oss ut på någon utflykt eller planerar att träffa lite vänner. Men tyvärr så gick avgasröret av på bussen i helgen så just nu har det bara blivit hemma pyssel. Men vi planerar lite sensommarresor också. Än tänker jag inte avslöja vad vi ska hitta på men vi är i full gång med lite planering. Elijhan säger att han vill åka till Pippi så vi får väl se om vi ska passa på en helg eller om det rent av får bli på höstlovet. Nåja än är inget bestämt definitivt så jag fortsätter mina planer. En julklapp ska försöka användas också… ja en kryssning som vi fick av mamma i julklapp. Så just nu är verkligen allt igång.
Alla utvecklingssamtal är igång också, diabetesutbildning för skolan och läkarbesök trillar också in. Känns som att hösten kommer att gå fort. Jag har ju också startat igång min säsong av visningar. Älskar du inredning tycker jag inte du ska tveka att höra av dig till mig! Vill du att jag ska komma och visa den fina kollektionen så bokar vi en dag som passar! Maila mig på: trollmams@gmail.com 🙂
Hoppas vi hörs!
Nu ska vi gå ut och leka lite. Önskar er alla en toppen dag med massor av sol och kärlek.
Var rädda om er och varandra. Fånga dagen.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Graviditet, Fint väder & Sensommarplaner…..

Kommentera