Härliga dagar…..

Har haft ett par härliga dagar med familjen nu när Hjärtat varit hemma. Vi har njutit men också jobbat med saker hemma. Hela familjen har engagerat sig och verkligen gjort allt för att mötas av ett städat och fint hem när vi kommer tillbaka från vår semestertripp.
Idag har vi haft besök av Pappa och hans fru, firat de som fyllt år och haft en trevlig fika tillsammans. Tack snälla ni för ert besök!

Många mornar nu det sista har jag vaknat tidigt för Tian trycker på blåsan 😉 vilket gjort att jag mötts av soluppgångar flera gånger om. Givetvis har min knappt nyvakna kamera hjärna ändå vaknat och greppat kameran för att fånga dessa fina mornar. Här kan jag ge er en av de

 Solen på väg upp en tidig morgon i juni.

Men jag njuter många gånger av solnedgången som vi har lyckan att få njuta av på vår baksida. Här är dagens nedgång och jag suger in all kärlek, energi och glädje den ger. Vi bor på helt underbart ställe som får njuta av dessa solnedgångar. I love it!

Vi fortsätter med städ, packa husvagn och ordningställa allt inför vår resa. Imorgon ska vi på vännernas bröllop dock så även lite bestyr inför det ska hinnas med. Ska bli roligt och mysigt. Bröllop är så otroligt fint.
Nu tänker jag ta kvällen med dusch och bara en stund i soffan innan läggdags.

Jag har också bestämt mig för att blogga vidare även på vår semester, kanske inte jätte flitigt men för att ni som tycker det är roligt att följa oss och vi i familjen ska kunna återblicka genom bloggen sedan har jag känt att det är roligt att uppdatera bloggen med vår semestertripp. Barnen är spända och ser fram emot umgänge i husvagnen, humören inför detta är verkligen på topp så jag vet att det kommer att bli alldeles underbart!

Nu hoppas jag ni haft en toppen fredag och att er helg blir kanon. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Härliga dagar…..

  1. Hej!
    Så roligt att du bestämt dig för att fortsätta blogga! Är så skoj att följa er fina familj genom bloggen så här:)
    Ha en underbar semester!

    /Annika,skellefteåbo!!!

Kommentera