Helgen bjuder på Event.

Fredag och filmkväll för barnen på skolan ikväll 🙂 Mhy ska ha en kompis över natten och alla utom Wihlmer ska på filmkväll i skolan ikväll. Wihlmer är vår blygis och som gärna tackar nej till alla sådana där saker som disco, filmkvällar och en del kalasinbjudningar. Men jag tar det med ro, vill inte tvinga honom att åka utan uppmuntrar men accepterar ett nej. Det växer med honom säkerligen och just nu känner han inte för det, då får det vara så. Jag har nu sagt att det blir en filmkväll här hemma med eftersom Elijhan blir avundsjuk och vill åka med till skolan 😛 men han är ju för liten 🙂

Helgen bjuder annars på Event för min del. L&M Event och det ska bli så mysigt att få träffa lite vänner igen! Få skämma bort sig lite och få njuta.

Hjärtat ska dessutom på hälsomässa och visa upp produkterna från Kyäni vilket jag tror går mycket bra. Och för er som inte vet vad detta är så handlar det om hälsokost. Vitaminer, mineraler och antioxidanter. Ger energi och ork men framförallt får man i sig det dagliga intaget av allt man behöver. Jag äter produkterna och är super nöjd. Framförallt då jag inte alls ökar i vikt på samma sätt som jag brukar i början av graviditeterna. Denna gång har jag bara ökat några kilon vilket är super ovanligt. Innan jag blev gravid gick jag ner i vikt och dessutom försvann mitt sötsug 🙂 Super bra! Vill du veta mer om detta kontakta min man på ch_wahlstrom@hotmail.com Vi är ju många där ute (jag innan jag blev gravid) som kämpar med att gå ner i vikt. En del har testat massor av produkter och andra kämpar med diet etc. Jag har hittat mitt sätt som inte hindrar mig att leva normalt, äta det jag vill i lagom mängd såklart men som också ger mig energi, ork och all näring jag behöver. Tillsammans med motion så är det toppen.
Nu ska jag ta tag i denna fredag och välkomna den med öppna armar, göra den så bra jag kan och njuta av stunderna. Dessutom välkomnar jag vecka 19 och på Måndag är det dags för ultraljud 🙂 WOW så spännande och kul. Ett mer exakt datum att rikta in sig på även om jag vet att det i slutändan inte alls stämmer haha. Vädret är åter igen mulet och lite grått och faktiskt önskar jag nästa att det ska komma lite regn så jag inte får dåligt samvete att jag är inne och kurar. Greja ordning lite också och ta tvätten är väl ett måste idag. Givetvis i skrivandets stund kom ösregnet. Tackar 😉
Nu önskar jag er alla en toppen Fredag med massor av umgänge och kärlek med de ni tycker om. Är ni ensamma sänder jag över massor med kärlek till er. Ja det gör jag iofs. till er alla.
Var nu rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

3 reaktion på “Helgen bjuder på Event.

 1. Mysigt med filmkväll både på skolan & hemma ♡ …
  Låter roligt att komma iväg på event & hälsoresa är heller inte så dumt 🙂
  Ha det riktigt gôtt/Kram nu i Hjo ☼-en 🙂

 2. Ååå va mysigt med film kväll , och så kul att dom har det på skolan också måste vara sspännande för barnen.
  Och härligt att mysa hemma med en film också och skönt att komma i väg på resa .
  Låter väldigt intressant med produkterna tycker jag .
  Skör om er och ta hand om er nu ordentligt nu.
  Många varma kramar till er ♡♡♡♡

Kommentera