Helgen, Julmys & Bebissug…..

Så roligt att ni är så många som vill vara med i Tävlingen Vad tror du? Ska bli spännande att se när den här lille Prinsen bestämmer sig för att komma 🙂 Och vad vikten blir. Jag är jätte förväntansfull ska ni veta och gissningarna är ju många nu 🙂 Har du missat att lämna ditt svar gör det 🙂 HÄR finner ni tävlingen.

Helgen har sprungit på även denna gång. Eller snarare lovet sprang på fort. Theodore sov över hos en kompis och Noha tillsammans med Timothy har fått sova hos Farmor. Vi har ätit gott, umgåtts och sett på film. Crodarna var mycket uppskattad kan jag säga. Dessutom fick det bli Dumma mej också. Vi har haft familjetid och verkligen njutit av att bara vara lediga, riktigt skönt.

Vi har tänt ljus för de som lämnat oss med sorg och saknad. En del alldeles för fort, andra av ålder och en del av sjukdom eller olycka. Oavsett så har dom lämnat oss med mycket saknad. Vi tände ljus och mindes dem med kärlek och värme, sände lite extra tankar till dom även om man tänker på dem ofta. Alla Helgons helg fick vi förklara för barnen och alla tycker det var mysigt att tända ljus för de som gått bort. Att vi fick minnas och tänka på dem lite extra.

November har börjat och än har vi 9 grader ute, helt otroligt konstigt känns det. Jag tycker dock inte om kyla och slask men visst vore det ändå mysigt nu med vit snö och få den där riktiga julkänslan. Jag känner verkligen för att göra julmysigt nu och paket med lite heminredning ligger och väntar på att jag ska hämta det 🙂 Kommer att bli så mysigt i vårt hus. Vi har ändå bestämt oss för att vara hemma över julen, vi trivs där vi bor och ska göra familjemysigt över julen. Nu ska det bara planeras lite julklappar för något kan vara roligt att ge barnen. Och när jag ska ta lite pyntning vet jag inte, känner ju inte riktigt att orken är med mig, samtidigt som när bebis har kommit kan det ju vara annat fokus… nåja det ordnar sig.

Nu har jag enormt bebissug, är trött på att känna mig som om jag spricker vilken minut som helst och vill bara snusa bebis. Det är väl så det ska kännas för att vara redo för förlossningen antar jag. Men nu har vänner fått sina bebisar och även min bror sin son. Jag blir ju bara ännu mer sugen då på att få min egen bebis på utsidan istället 🙂 Men nu är det ju inte jätte långt kvar till utsatt tid, men vem vet, kanske får jag gå över, kanske behagar han att kika ut tidigare… vi får se 🙂

Nu ska jag fortsätta denna måndag med att göra den till en bra start på denna veckan. Önskar er alla en toppen dag och att er vecka blir super bra. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Helgen, Julmys & Bebissug…..

  1. Hihi Ja det är en rolig Tävling & många gissningar har du fått 🙂
    Låter väldigt bra med att tända ljus,minnas & berätta för barnen ang Alla Helgons Dag!
    /Kram & snart får vi snusa lillprinsen hoppas jag <3

Kommentera