Heminredning, Inspiration och Drömmar.

Det vore roligt att höra hur ni tänker när det gäller inredning. Hur gör ni i ert hem? Inreder ni tillsammans eller är det bara en av er. Har ni en stil rakt igenom eller blir det en blandning. Ja exempelvis: grafisk, romantisk, stilren, minimalistiskt eller en blandning? Har du en favoritsak? Har du något du avskyr men som du inte kan slänga ut. Har du någon som någon gjort och som du totalt älskar? Vad är din favoritfärg? Använder du dig av accenter? Vilken färg kommer inte alls in hos dig? Vad skulle du absolut inte plocka in i ditt hem och vad kan du absolut inte leva utan i ditt hem? Vad har du för mycket i ditt hem? Saknar du något i ditt hem? Ex. förvaring, belysning eller möbler.Vart hämtar du din inspiration? Eller går du bara på din egen känsla? Om du fick drömma och pengar inte var ett problem vart skulle du bo då?
Allt roligt som ni vill delge er av när det handlar om inredning vore så roligt om ni ville skriva i en kommentar till detta inlägg.
Själv svarar jag på en del av dessa frågor här nedan. Men bjuder först på ett par inspirerande bilder som jag plockat från nätet.

Min inredningsinspiration hämtar jag nämligen mycket från nätet men också butiker, hemsidor och bloggar. Det finns otroligt mycket att titta på och jag kan nog säga att jag gillar de flesta stilar. I mitt hem råder mycket svart, vitt och grått i en bas men accentfärger som grön, rosa och lila förekommer. Jag inreder ett rum i taget och fokuserar gärna på vad jag vill framhäva i just detta rum. Vårt sovrum som just nu är under projekt kommer inspireras väldigt mycket av Maria Montazami. Inte bara för att vi har produkter från henne i nya katalogen från Living and Room utan också för att hon förmedlar den där känslan av värme och behag. Den där kärleken som jag väldigt mycket känner inom mig. Och som jag också gärna vill förmedla men kanske inte riktigt är lika säker på. Min säng är den sak i hemmet som är min favorit därför ska den få en lyxig, ombonad och inbjudande känsla. Jag har allt klart för mig, nu är det bara tid och inköp som måste göras.

Jag plockar in saker jag tycker om i mitt hem och som får mig att må bra. Mina favoritfärger har jag redan namngett men skulle jag få välja bara en skulle den nog bli rosa. Jag saknar belysning i mitt hem och det är något som jag kommer att lägga lite fokus på. Jag har för mycket ljuslyktor men jag totalt älskar dem. Vi inreder också tillsammans hela familjen då vi är många som intresseras av just inredning och att styla i hemmet. Jag har faktiskt ingen sak i mitt hem som jag avskyr men färgen i hallen avskyr jag verkligen och den kommer att bli nästa projekt. Favoritsaken är en tavla som min älskade vän A har gjort. En tavla som får mig att minnas livet, det hårda, det mjuka, det goda och det sorgliga. Är så oerhört glad att jag fick den och att det är min bästa vän som gjort den. I övrigt är hemmet min borg och här vill jag trivas så för mig är det viktigt att skapa härliga miljöer där trivsel står i fokus. Men vi har inte bott här så länge så än är jag inte klar. Och om jag skulle drömma då och pengar inte var ett problem ja då skulle jag bo stort. Med stora härliga rum där jag i matsalen får plats med många vänner och gäster. Jag skulle ha mycket tyg och levande ljus. Barnen skulle få lekfulla men funktionella rum med utvecklande saker. Vi skulle ha en utemiljö med terrass, pool och uterum. Mycket grönt och gärna med sjö/vattenutsikt. Ja drömma får man göra det är gratis. Och visst är det härligt att drömma sig iväg lite.

Inte exakt vad jag drömmer om men bilden får illustrera ett drömhus.

Skriv nu gärna i en kommentar hur era tankar kring heminredning går. Och är ni sugna på att få inspiration av mig, se den nya kollektionen  från Living and Room med bland annat produkter från Maria Montazami så tveka inte att boka en visning. Du bjuder på fika och jag ordnar resten!

Hör av dig på: trollmams@gmail.com

Varmt Tack till er på förhand om ni delger era tankar i en kommentar.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Heminredning, Inspiration och Drömmar.

 1. Hihi…Det var många frågor 🙂
  Jag saknar Belysning,lite mer på väggarna nu efter renoveringen ♡…
  Älskar milda färger & min rosa ton jag har numera i sovrummet,min underbara ♡-an kudde i fårskinn från Living and room bla (ni gav en jul) är favorit + min nya vackraste tavla av ballerinan hihi

  Har inget som jag inte tycker om som måste vara framme men färger jag inte vill ha in är bla Orange ….
  Finns säkert massor mer att "säga" men nöjer mig här 😉

  /Kram & ha en underbar dag ♡…

Kommentera