Hjälp, bilar och disco….

Har bussen på service nu för att byta lite delar som var sönder, så jag har fått åka vår andra bil en Volvo. Men givetvis skulle den stanna igår 🙁 Fick hjälp av min fina vän Hanna att bogsera hem den och det var verkligen super snällt. Verkligen guld värt. Är så oerhört tacksam. Har haft vår bilmekaniker här för att kika på den och det visade sig vara kol som var helt slut och behövdes bytas. Tyvärr finns dom inte hemma på mekonomen förrän fredag morgon så jag blir utan bil 🙁 Men det får lösa sig. Problem är till för att lösas.

På fredag är det terminens sista disco på skolan och givetvis ska barnen åka. Mhy ska tillsammans med sina tjejkompisar fixa sig och vara med varann efter skolan 🙂 Roligt. En riktig tjejeftermiddag och kväll med disco. Grabbarna här ska åka med sin kompis och Nathalie med sina två tjejkompisar. Är verkligen jätte roligt att de funnit sig så bra och redan fått goda vänner.

Tänkte ge er en bild till på vardagsrummet och soffan från en lite annan vinkel. Så här kommer den:

Det går alldeles utmärkt att krypa upp och vila i denna soffan tycker Elijhan

Men också sova riktigt gott säger Emanuehl, snacka om trött 🙂

Bilder på de övriga rummen och tjejernas säng kommer. Jag har bara haft så fullt upp de senaste dagarna. Med VC, jobb och pappersarbete. Nu är allt fixat inför fredagens skrivning. Medicin inhandlat till en av grabbarna och papprena färdiga för deklaration m.m. Känner mig nöjd.

Imorgon ska jag fortsätta med städ och annat här hemma. En riktig hemma dag och jag hoppas på sol med mindre storm, ja idag har vi haft storm här så man nästan blåst bort när man varit ute. Men en stund ute blev det allt ändå. Sol, vår och värme hoppas jag på nu 🙂

Nu ska jag mysa en stund med Trollen innan det är dags att natta dom. Hoppas att er dag varit toppen.
Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Hjälp, bilar och disco….

  1. Så trist med bilen 🙁
    Skönt att du fick hjälp av Hanna,gulligt av henne!

    Hihi Underbara foto på Elijhan i den mysiga soffan/Puss på kinden från mormor & ha en riktigt mysigkväll Kram

Kommentera