Hört av, jobb & Favoriter

I fredags fick Mhy paket på posten, vi hörde från Jenny igen och eftersom Mhy varit på sjukhus fick hon en present. Det var en underbar tunika/klänning, trisslotter, ett vykort, fotografi och en bok i. Även ett långt brev till mig. Allt var från Jenny.

 Tunikan/klänningen kunde jag inte ge er ett foto på eftersom Mhy blev så sprudlande glad för den att hon använde den direkt och nu ligger den i tvätten. Men snart har hon den på sig igen och då hinner jag fånga det på bild. Trisslotterna skulle delas ut till syskonen. Boken var inte helt ny men det gör mig ingenting för den är så söt. Trollboken med jätte fina bilder och passade mig verkligen perfekt.
Vi är alla oerhört tacksamma att hon har skickat så fina saker. TACK till dig Jenny, verkligen super snällt av dig. Vi har ännu inte skrapat lotterna så vi får väl se hur mycket vinst det blir 🙂

Idag har jag jobbat igen och det är så roligt. Idag var jag i ett nybyggt hus och verkligen super fint. Trevlig värdinna och gäster. Så en lyckad dag helt enkelt.

Har idag på mig mina favoriter (som alltid)

Flätade armbandet från Hildestam Design och armbandet som jag fick av mamma i julkapp som har silverring med text Ti Amo. Verkligen älskar dessa armband och har alltid på mig dem.
På andra armen har jag armbanden från Living and Room´s förra katalog och ett silverhjärta med läderremar i svart och rosa som jag fick av min vän Malin.

Tack snälla Malin!

Nu ska jag ta en liten stund i soffan innan det är dags för sängen. Imorgon är det skolan igen och jag ska jobba även imorgon 🙂 Veckan bjuder sedan på ännu mer flyttkartonger som ska packas, jobb, tacokväll och åter jobb :).
Hoppas att ni alla haft en underbar helg och framför allt en kanon skön Söndag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Hört av, jobb & Favoriter

  1. Ooo…Underbara människa Jenny…Jag säger stort **Tack** jag med & Trollboken är ju perfekt fniss till alla "trollen" 🙂
    Snyggt det är med alla dessa armband & jag blir så glad i mamma ♥ att du blev sååå nöjd med "mitt" hihi Ha en underbar Måndag/Kramar till Er alla!

Kommentera