Höstlovsmys

Höstlovet är här, efterlängtat och välbehövligt. Att få sovmorgon och att få riktigt mycket tid tillsammans var precis vad vi behövde nu. Det har varit hektiskt ett tag och mycket att stå i och att en lovvecka kom precis nu var verkligen helt right on time.
Idag har vi varit iväg hos vännerna och pysslat armband, kikat på film och lekt. Mhy stannade kvar över natten och resten har jag med mig hem men de sover. Så jag får tid med Nathalie eftersom Hjärtat inte är hemma ikväll.

Lilla Elijhan klättrade på tvättbänken och ramlade igår så han stukade foten 🙁 vi var inne på jouren, röntgen och akuten hela 6 timmar innan svaret blev att han ”bara” har stukat sin lilla fot. Så nu har vi lindad fot och en liten kille som behöver extra hjälp. Hoppar på ett ben och är lite ynklig. Idag är det lugnt med smärtan, han kan inte riktigt gå på foten bara men han håller ett gott humör. Han skulle ju bara hämta sig ett par strumpor och så blev det så fel 🙁 gör ont i mammahjärtat när barnen är sjuke eller har skadat sig. Nu rår vi hela familjen om Elijhan extra mycket.

Har gjort höstfint på trappen också nu när höstmörkret har kommit och klockan har ställts om.

Är nöjd och älskar verkligen att jag kan pynta trappen. Till vintern har jag redan klar plan med hur jag ska pynta om 😛

Igår hade jag dessutom besök av Annika med familj. Riktigt trevligt och roligt att äntligen få träffas igen. Har varit ett långt hopp emellan nu för vår flytt, uppbokade veckor och annats smått och gott. Men igår fick vi tillfälle. De kom med fantastiska presenter också

Tack snälla Annika med familj för dessa fina. De är verkligen vi och dressen du sytt själv är helt underbar. Idag har han dessutom haft den på sig 🙂

Fortsättningen av denna lovvecka kommer gå i lugn, mys och familjetid. Men också lite arbeten med trädgård, hemmet och utflykter. Vad gör ni av er lovvecka? Får ni ledigt eller är det fritids och jobb som gäller?

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan med stora tjejen och vår brasa i kaminen. Helt klart det bästa med vårt hus. Vår kamin.

Eldmys, värme och höstlyx.
Nu önskar jag er alla en toppen kväll. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Höstlovsmys

Kommentera