Höstpyssel, Smycke och Underbara barn mässa :)

Igår hade vi höstpyssel hela familjen. Alla har gjort var sin tavla, ja till och med jag och Hjärtat. Vi har limmat höstlöv, valt papper och pysslat tillsammans. Mycket mysigt och uppskattat av alla våra barn. Att få ge sin tid till barnen på det sättet utan stress, mobiler eller annat är verkligen underbart. Alla fick vara kreativa, testa, klippa och välja hur de skulle göra sina tavlor. Timothy bestämde sedan att vi skulle ha en utställning. En vernissage så vi kunde bjuda in vänner att titta på våra fina tavlor. Så nu finns dem att beskåda här hemma för er  mina vänner som har lust att komma. Här får ni ett smakprov:

Noha gjorde flera tavlor och hjälpte dessutom lillebror med en. Här är hans första och egen gjorda tavla.
Det blev många härliga tavlor och färger. Hösten ger så enormt härliga färger och när solen dessutom få vara framme så är det underbart! Härligt att se skenet genom de gula, röda, gröna och bruna löven. Kanske skulle jag ge mig ut på en fototur 🙂

Har beställt ett underbart smycke till mig själv. Såg Maria Wallqvist hade det och var tvungen att fråga vart det fanns. Helt underbart smycke gjort av Frida. Som också är doula. Om henne kan ni läsa HÄR!

Bild lånad här: http://anapneo.se/silver.html

Smycket är en gravidmage och ska för mig symbolisera alla mina fina graviditeter och barn. Gjort i silver och jag ser verkligen fram emot att få det. Vill du beställa ett eller bara läsa om Frida, doula eller bara se bilder gå då in på hennes hemsida. Tack Maria för att du gav mig uppgifterna om vart jag fann detta 🙂

På fredag är det dags för utflykt för mig. Då åker jag och fina Annika till Stockholm och Underbara barn mässan.

Ska ni dit?
Jag kommer att vara där både fredag och lördag. Dessutom ska jag på bloggmiddag på kvällen med underbara bloggkollegor, det ser jag fram emot. Det kommer bli en underbar helg tillsammans med er alla och framför allt med Annika. 
Nu ska jag fortsätta denna dagen med lite lunch, utelek, tvätt och sortering av papper. Får se om vi kanske kan få någon lekstund med kompisar också 🙂 Önskar er alla en toppen dag!
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Höstpyssel, Smycke och Underbara barn mässa :)

  1. Så mysigt med Höstpyssel & riktigt fint <3
    Wow…Vilket vackert smycke!

    Ha en underbar Höstdag/Kram på Er!

    Pst..Ska ju inte till Underbara barn mässan men är säker på att du kommer få det riktigt trevligt 🙂 Var rädd om dig!

Kommentera