Höströj, Härlig kväll & Planering…..

Helgen går åt till att hörstöja, samtidigt som vi startade igår med målarstund, som ni säkert sett i Instagram bilderna. Höströjer både ute och inne inför vintern som kommer. Leksaker och utemöbler ska förvaras och cyklar ska ställas i ordning. Trädgården ska städas upp på löv, grenar och annat. Det ska bli snyggt inför vintern. Alla är hjälpsamma och vi har delat upp oss. Pappa med några ute och jag inne med hjälp av några. Smidigt när man kan få gjort lite på både inne och ute.

Kvällen bjöd förutom på en härlig solnedgång också besök av bästa vännen Emil och hans dotter, men också barnens kusin Christopher. Vi åt riktigt god mat lagad av Hjärtat och en liten lördagsgodis avslutning. Sedan blev det kvällen och barnen somnade snällt. Christopher lämnade oss och vi andra såg film och bara tog en lugn kväll. Riktigt skönt efter en dag med plock och städ.

Solen strax nere, och trolldimman blev som ett tunt täcke över åkern.
Så fantastiskt, dock lite svårt att återställa på bild.

Idag är vi åter i städartagen, ett tippenbesök och röjet fortsätter. Skönt att ha detta gjort sedan när Lillebror kommer och vintern står för dörren. Nu är det ju faktiskt inte långt kvar till jul och adventsbestyr 😛 Ser ni fram emot det? Det gör jag men det beror på att jag totalt älskar allt som har med julen att göra. Att få pynta, tända massor med ljus, umgås med härliga vänner och familj. Ser fram emot det mycket.

Planering är verkligen något jag tycker är roligt. Och just det gör vi ju varje dag egentligen. Bara simpla saker som skolveckan som kommer. Men också hur vi ska få bästa möjliga indelning av rummen i huset. Nu har vi ritat en plan och ska bara fundera ut om den blir bra. Behovet är ju så olika hos alla individer i vår familj och att få en bra struktur på hur man delar rum är verkligen viktigt för att alla ska vara nöjda. Sen att alla i familjen älskar att panera, skissa och engagera sig är ju ett riktigt stort plus. Så jag återkommer om detta lite längre fram.

Nu önskar jag er en underbar Söndag, här ska det blir lax, efterrätt och en tidig kväll eftersom det är skola imorgon. Var rädda om er & varandra och ta hand om er. Fånga Dagen.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Höströj, Härlig kväll & Planering…..

 1. Skönt att få Höst"röjet" klart …
  Riktigt ljuvliga foto,Anna man får ett lugn & det känns i hjärtat <3
  Jodå…Visst längtar jag lite till Jul tyvärr jobbar min Micke detta året mé 🙁 men får försöka få ihop allt så gott det går 😉

  Hihi Ja,nu är det inte långt kvar tills lillprinsen kommer fast först ska ju liten kusin komma 🙂
  Önskar Er alla en riktigt Skön Söndag/Kramar i massor!

 2. Hejsan!
  Jag har försökt hitta dig på Instagram men lyckas inte. Vet att du heter Trollmorsan, men jag vet inte hur jag gör sen för att söka/hitta dig.
  Kan du inte lägga ut en länk här på din blogg så det bara är att klicka på den!?? 🙂

  Tack för en bra blogg!

Kommentera