Höstsol och arbete…

Fredag och en ny helg är här, jösses vad veckorna springer fort med alla möten och alla saker som ska klaras av. Fick känslan i veckan att jag hade glömt någon tid som skulle vara bokad men kikade kalendrar och funderade extra mycket och kom fram till att så var inte fallet.
Fick än en gång i veckan höra att lusen härjade på skolan. Kammade alla men upptäcktes bara på en av alla. Behandlade och fixade igen med massor av suckar. Nu hoppas jag att alla barn på skolan har behandlat sig så att vi slipper få dem där tillbaka. Grr….
Idag har vi haft ett viktigt möte ett otroligt givande och bra möte. Dessutom har vi njutit av en varm strålande sol en stund på eftermiddagen.

En kille som verkligen njöt av hopp & lek i solen.
På grund av lusvarningen lånade vi oss en klippmaskin och klippte pojkarna. Nu är de snaggade och vi hoppas på fortsatt lusfria hår 🙂 Nu behövde de ju ändå klippas och Hjärtat brukar snagga dem.
Nu ska jag förbereda lite för mitt jobb imorgon. Fixa väskan, skriva ut papper och ordna till allt jag kan behöva. Efter ett längre uppehåll på grund av graviditet och Matheus födelse är det länge sedan jag var iväg. Nu ska jag som sagt iväg imorgonkväll och det ska bli super roligt. 
Jag önskar er en toppen kväll med mycket gott och frid. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Höstsol och arbete…

Kommentera